Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Vertigo
    F.ck, nem latszodik a postom (pedig mar frissitettem, meg chace -t is toroltem...) remelem nem duplan lesz! :(

Hali! Szoval evvel a sikatoros keppel kapcsolatban...

Valahogy a kuka olyan, mintha egy lepukkant barbiehazbol lenne, nem hiteti el velem, hogy 1:1 meret, nagyok, vastagok, "otormbak" a reszletek rajta...

A raklap texturaja is picit nagy, illetve ha jol lattam egy regebbi kepen mintha inverz lenne a bump. Esetleg ha a texturat egy zajos szurke mappal vegyitened (piacon akadnak szinte tok szurke raklapok is, hasznaltsagtol fuggoen), illetve ezeket varialnad, sokat dobna a kepen.
    Nem tudom mennyire lesznek kozeli kepen a raklapok, de ha kifejezetten szem elott lesznek, meg tennek a hasznaltabbakra nemi smootht (fenyofa elei eltompulnak), illetve egy nagyon kis erossegu nagy meretu noiset.

A lang az nem tudom, hogy plugin e, vagy bitmap, de ha a kuka tokelesedne korulotte megerdemelne egy realisztikusabbat. Lehet szorakozni pluginekkel, de ha nem fujod meg kivulrol a parameterezeseket, szerintem leggyorsabb (mivel a pluginek alt. eleg lassucskak), legegyszerubb egy jo texturat megdolgozni, megmozgatni...

Nezd meg ezen ( http://www.karacsonyiudvozlet.hu ) oldalacska "introjanak" a hatteret, ott van egy lang, ami relative egesz turhetoen sikerult (tobbi reszet nem kell nezni, bena tudom, plane a gyertya, regen keszult, csak evenkent max frissult az eloter, meg sima scanline gyorscuccos)