3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Már régen Maxoztam és akkor is igen csak alapszinten, de remélem tudtok nekem segíteni. Ezen a képen Teszt képhogyan lehet megcsinálni, hogy homályos legyen a felirat? Tehát szeretnék BLUR-t rátenni.
nfr
\"So always look on the bright side of death\"
És még ha nem nagy gond akkor egy valósághû robbanás beállításait is?
Elõre is kösz!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
oldalnezetbol lemered a helix legalso pontja es az elso menet magassaganak az abszolut kozepet (ahol a menet elfordul a legszelso pont) ez adja meg a profil magassagat, ertelemszeruen a profil ket vegpontva egy sikban kell hogy legyen.
majd sweep modosito a helixre, es valaszd a custom selectiont a profilera, (valaszd ki a sajat profilodat) kapcsold ki a bankinget alabb, es kesz.
Tudna valaki segiteni nekem menetet csinalni MAX-ban koszike szepen
Szep napot
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
http://www.neilblevins.com/cg_education/microscope_materials/microscope_materials.htm
Valaki mondja mar meg nekem hogy tudom azt megoldani 3dGlu-ban, hogy ha fillet-el feltoltok egy objectet, akkor az ne csak az elso frameben legyen hanem ha kell akar hany framenel is megmaradjon

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
subd + displace 01
subd + displace 02
subd + displace 03
per aspera ad astra
Amúgy lol ez a kvíz, de én ehez "búta" vagyok. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
poen
ezen megtokmanyolhatod
kiprobaltam egy relative bonmyolult scenen a vraygimaterialt, Csak egy texturat huztam ra mert lusta voltam,(ez volt a base material) de igy is 25-30% (gimat sima diffuse color) gyorsulast ertem el. El se merem kepzelni mi van ha van reflection glossy kisful is van benne..
brutal gyo.
foleg olyan kornyezetben amit mar lemodelleztel, szep lesz. Felesleges tulnyomatni a dolgokat... ior 1.33 a viznek 1.6 az uvegnek es csako.
esetleg nyomhatsz egy kis fog colort a poharnak hogy legyen az is nekije..
kérdezhetném úgyis, hogy mi az a miniszkusz, amit rajzolnom kell a vízre
nem rossz
nezegettem a scripteket, az egyik tul hosszu volt a masik tul rovid. 😄
(marmit arra amire nekem kell) Kis kutyulas >
for m = 1 to 24 do (
meditmaterials
meditMaterials
)
minden materialt beallit a slotban vraymaterialnak.
az idezojelben levo "VRayMtl_" atirisaval lehet a nevet atirni (igy VRayMtl_1, "VRayMtl_2" stb lesz a neve.
a felette levo sorban pedig maga a material neve, ha pl innovativ gyerek vagy es azonnal vraygimatrialt akarsz akkor ott a VRayMtl() helyett VRayGIMtl() kell.
Stb stb stb.
de nekem olyan kell, ahol látom a pohárban a víz szélének ívelését, vagyis az anyag sûrûségére is utal
itt a higany a Mercury 1.62-vel a víz meg 1.0/ 1.3, ami ellent mond egymásnak, tehát a fajsúlytáblátaban van egy határ amitõl lejebb és feljebb felfelé és lefelé ívesen tapad a pohár oldalához, ez a táblázat meg akkor egy fajsúlytáblázat, erre gondoltam
ki lehet probalni, bar mondom elore amatorok ne vesztegessek az idejuket, mert csak hajtepes es stb lesz belole, (jobb esetben egy gyors torles 😄)
Azt hogyan lehetne megcsinálni hogy a max 8ban lévõ hair&fur nak a vray is csináljon árnyékot? Mert csak a target spot tud árnyékot csinálni neki...
Azt holl lehet a vray beállításoknál beállítani hogy a kép egy kicsit szemcsés legyen ne legyen teljesen tiszta...? THX
per aspera ad astra