Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Boba
    Persze, hogy lehet!:) En csak ideztem Richard Williams egyik konyvebol (The animator's survival kit)
    Art Babbit pedig ezt irta : "If you can't draw - forget it. You're an actor without arms and legs." Termeszetesen a konyvben utana hozzateszik, hogy rajzolni meglehet tanulni!!! Csak sok ido kell a probalkozasokra... a tehettseg az szimplan egy szorzo. Tehettseg * befektetett ido = minoseg. Attol fugg ki mennyire tanulekony, fogekony az ilyen dolgokra.

Termeszetesen ez nem orokervenyu... de azert ha megnezunk egy cgtalk-os emberket, aki jol 3dzik valszleg nem lesz olyan hude rossz 2d-ben sem.;) Nos, en vagyok az, aki rosszul 3dzik... meg szerencse, hogy rajzolni sem tudok. De tanulok, es szerintem mindenkinek ezt kellene tenni, aki ilyen palyan szeretne lenni. (Most a muveszet specifikus temakra gondolok termeszetesen, nem pl a Riggelesre vagy programozasra.) De persze ez csak az en szereny velemenyem, en igy latom.

Al... valahogy a tavolkeletiek egeszen mashogy latjak a vilagot. Az europaiak meg... egy idezet johet az ipari formatervezo volt igazgatojatol? O most engem tanit, O mondta... "Europaban egyszeruen az emberek nem tudnak rajzolni... a magyarok meg igen."

Bocsi a hosszu omlengesert... mindig ezvan, ha suli utan irok valami hulyeseget.