63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Rozsomák
    nem rossz de még mindig hiányolom a kormot a kukárol. és a raklapok textúrája is elág feltűnően ismétlődik.
  • nenad
    elcsesztek az installert, van egy regkey fix is ra, ha igy se menne, az is az autodesk oldalon van.
  • nenad
    milyen bemutato? A elso percben kiurul a terem :-)
  • Free
    na egy kis up to date :c)))

• Ronin666
    Ok, én is erre gondoltam. Egy másik fórumon már kaptam is pár tippet zeneszerzőre. Majd valahonnan megpróbálom lerántani őket.
  • 4D
    Nem voltál bunkó. Határozottan adod elő a véleményed, az ilyesmit meg nem veszem személyesen.
    Írttam is, hogy a mud full-t én is meg akarom nézni. (nem vagyok programsoviniszta)
    A Brush-t már egy szinten ismerem, és hát, majd ha a mud-ot is jól megnéztem, "győzzön" a jobbik.
    Személyes tapasztalatot meg többre tartok, mint bármilyen cikket, mert az első kézből van.

• Aldaryn
    Nos, ha van kedved, én produkálok neked exkluzív jogdíjmentes zenét, ami olyan szinten félelmetes, sőt ilyesztő lesz, hogy a nézőközönség fejvesztve menekül majd a bemutató után bevérzett fülekkel. :)

Amúgy szerintem nyugodtan használj el valami klasszikust, azok között is rengeteg ilyesztő, és félelmetes dallam van, nem vagyok szakértő, de sokszor lepődtem már meg, hogy mennyire "modern" hangzásvilága van egy-egy párszázéves remeknek. Ha pedig kérdik, honnan a muzsika, nos, te játszottad fel az összes szólamot szintin. :P
  • Ronin666
    Valaki aki esetleg kicsit műveltebb zeneileg, segíthetne kicsit. Kellene nekem egy jogdíj mentes zene, ami 2-3 perces minimum és félelmetes hangulata van. Ne legyen szomorkás, sem lehangoló, hanem kifejezetten ilyesztő kéne. Aki tud esetleg ilyenről, annak megköszönném, ha dobna egy nevet/címet.

thx
  • Rozsomák
    ja meg korom a belsejére ha már tűz ég benne.
  • Rozsomák
    szerintem sem rossz csak talán egy kicsit véknyabb fala kéne legyen meg olyan mintha az egész kukát rozsdábol csinálták volna :D kéne rá pár épp fém folt ahol mondjuk még látszik az eredeti szine is.
    a teteje kimondottan tetszik. meg a beton felület alatta.
  • Papirzacsi
    Ja ,csak mikor csinálnak öntöttvasból kukát? :-)
  • Midas
    Nekem a kuka bejön habár olyan öntött vas feelingje van, nekem inkább a tűz furi benne már ha az az sztem vörösebnek kellene lenni :))
  • nenad
    nem nez ki rosszul, talan egy kicsit sok a bump rajta, egy kicsit olyan mintha ranezel es a fem szetmallik.
  • Free
    nah újabb teszt a sikátoromhoz...

• kapika
    köszi
  • Free
    És ne feledd google a barátod :c)

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=7176150&linkID=5573345
  • kapika
    ezt honnan tudnám beszerezni???
  • Free
    igen nekem laptopon produkálta ezt a dolgot. de feltettem rá sp3 at és megint jó lett.
  • kapika
    Sziasztok!

Hallottatok már olyanról hogy 3ds max 8 megy SP1-en de SP2-őn nem mert nálam ez történt amikor a mentalrayt akarja betölteni kiirja hogy hiba történt és a progi leáll.
    Ha valaki tud segíteni akkor tegye meg létszi.

Előre is köszi
  • Boba
    VGA-t rivatunerrel vagy ati tools-al, procit meg ramot szvsz pedig biosbol... bar lehet, hogy csak en nem szeretem a softwares megoldasokat.:D
  • fle go
    jahh alitolag VGA-t, procit, RAM-ot tuningol automatice.
    De azt is irja osszeomolhat a rendszer de ujraindul es addig vacakol a progi mig be nem optimalizalja az egesz rendszert, nem tudom merjem-e kiprobalni
  • Boba
    Nem... Ha jol sejtem, hogy mire akarod hasznalni a progit, akkor inkabb Ati Tool beta10, a szorozos tesztet kell elinditani, az talalja meg legpontosabban a hatar orajeleket. (vga kartya tuningja, nem? Es igen... jol irtam, Nvidia kartyahoz... tudom... :D)
  • fle go
    Udv!

Mifele lavinat inditottam elpedig nem is vot szandekos. Na mindegy.
    Emberek hasznalta mar valaki az Nvidia NTune programot a gepe automatikus rendszerhangolasara????? Erdemes lefuttatni a gepen? Kb 3 ora a lefutasi idotartam, csak nem tudom megeri-e, lehet nem gzorsabb stabilabb lesz a gep hanem lassabb.
    Van valakinek tapasztalata?

Koszi
  • Free
    Thomas ha erre jársz gyere már fel pls msn re
  • Midas
    De igazad van tényleg ha foglakozik vele az ember meg csinálja akkor annak előbb utobb megvan az eredménye :))
    Az a link meg owned eszméletlen képek ^^:)
  • Boba
    Persze, hogy lehet!:) En csak ideztem Richard Williams egyik konyvebol (The animator's survival kit)
    Art Babbit pedig ezt irta : "If you can't draw - forget it. You're an actor without arms and legs." Termeszetesen a konyvben utana hozzateszik, hogy rajzolni meglehet tanulni!!! Csak sok ido kell a probalkozasokra... a tehettseg az szimplan egy szorzo. Tehettseg * befektetett ido = minoseg. Attol fugg ki mennyire tanulekony, fogekony az ilyen dolgokra.

Termeszetesen ez nem orokervenyu... de azert ha megnezunk egy cgtalk-os emberket, aki jol 3dzik valszleg nem lesz olyan hude rossz 2d-ben sem.;) Nos, en vagyok az, aki rosszul 3dzik... meg szerencse, hogy rajzolni sem tudok. De tanulok, es szerintem mindenkinek ezt kellene tenni, aki ilyen palyan szeretne lenni. (Most a muveszet specifikus temakra gondolok termeszetesen, nem pl a Riggelesre vagy programozasra.) De persze ez csak az en szereny velemenyem, en igy latom.

Al... valahogy a tavolkeletiek egeszen mashogy latjak a vilagot. Az europaiak meg... egy idezet johet az ipari formatervezo volt igazgatojatol? O most engem tanit, O mondta... "Europaban egyszeruen az emberek nem tudnak rajzolni... a magyarok meg igen."

Bocsi a hosszu omlengesert... mindig ezvan, ha suli utan irok valami hulyeseget.
  • Aldaryn
    Ejha... Ha koreaiakról esik szó informatikai berkekbn, csak egy dolog jut mindenki eszébe.: pwned
  • InterFoxSOFT
    Látni kell!
  • Midas
    Ezzel én is így voltam azóta rajzolgatok többet mióta modellezem. De attol lehet vki jó animátor hogy nem tud rajzolni sztem.
  • Geccoka
    Hehe, akkor most kábé pont 5 szinttel alattam vagy
  • Free
    ehh ne is mond.. tegnapi estém eléggé "érdekesre" sikeredett :c))))

ma meg megyek újvárklubba partyzni :c))
    azt nem tudom mikor fogom magam végre kialudni. szeretnék már olyan napot amikor nincsenek "kötelezettségeim"
  • Aldaryn
    "dugtatál már zongorán?"
  • Free
    amúgy tök jó hogy így beindúlt a topic.
    Még akkor is ha sok benne a "felesleges" infó.
    Épp attól lett olyan jó ez a kis társaság, hogy nem csak és kizárólag a progiról beszélünk hanem egész tágan kitoltuk a határokat és ebbe bele lehet foglalni a fák növekedésének mechanikájától a szél fúvásának összetettségét és persze minden elemet ami idetartozik TŰZ :c)))

nah nem el freezelni a dolgokat nyomás jöjjön pár ünnepi nfr. meg nagyon L maadtak a NFVR ek.. (napi felesleges video render) pedig egy időben az is ment
  • Free
    ezzel nem értek eggyet.
    én pl csapnivalóan rajzolok. de ha nagyon rászánom magam szinte mindent le tudok modellezni. persze nem organikus dolgokat.
    pl lemodellezek egy járművet de ha le kellene rajzolnom azt sem tudom hogy a ceruza melyik felét kell használni..

sztem az hogy valaki jól rajzol nbem feltétlen lesz jó modellező. a jó modellezéshez sztem térlátás kell nagyvonalakban. a rajzoláshoz meg nem csak az kell.
    A rajzolás sztem sokkal összetettebb mint a modellezés.
  • Boba
    Es szerintem ez vissza is hat... ha valaki jobban rajzol jobban fog modellezni is, es aki jobban modellezik szerintem jobban is fog rajzolni. Szoval hajra... mindkettot kell csinalni!:)
  • Fisch
    ez igaz!
  • Aldaryn
    Szerintem ha valakit érdekel a digitális művészet, az előbb utóbb úgyis nekilát firkálgatni... ha pedig eleget firkálgat, akkor egyszercsak észreveszi, hogy már nem is csak firkálgat.
  • Boba
    Mondjuk szerintem a rajzolas igenis fontos. Megtanit arra, hogy pontosan elkepzeld a dolgokat. Egy pelda... megha eleg rosszul is rajzol le az ember valamit, utana arrol a skiccrol gyorsabban fogja lemodellezni amit szeretne. Nomeg a rajzbol az alapja a szamitogepes grafikanak is... vagy mondhatnek meg szobraszkodast is.

Persze vannak olyanok is, akik rajzolni nemtudnak, de gepen remek dolgokat hoznak letre. Valami olasz csoka is ilyen, aki a Weta-nal a kingkonghoz digitalis dubloroket modellezett. O mondta, skiccelgetni tud max.
    (De ideznek egy animacios konyvbol... angolrol ferditem magyarra: Nemkell, hogy jol rajzoljon az animator... de en meg nem talalkoztam egy olyan animatorral se, aki ne rajzolt volna nagyon jol.)
  • berlinboy6329
    Na ja.Én is szívesen csinálom itthon magamban,tanulgatom,alkotgatok,de munka szmpontjából is ellennék vele,de ez a papírozás.Rajzhoz meg hülye vagyok.Csak géppel tudok alkotni primitívekből.Ha kezembe nyomnának 1 ceruzát,elém 1 papírt,hogy rajzoljak,akkor semmi gond nincs,rajzolok,de a végeredmény más tészta.Ez amúgy is a Concept artistok dolga.
  • Aldaryn
    Szerintem.: Mo-n fontos, nagy cégnél fontos. Kis elit csapatban *más* a fontos. Ha nagy cégben vezető akarsz lenni, akkor fontos, mert bizonyos tisztségek jogilag papírhoz vanak kötve.