Ronin666#32501
Végülis mot számoltatom végig az összes tárgyal. Nem vészes. 8 test, darabonként 15-20 perc. Ezt még ki bírom várni, de legalább nem ismétlődnek. :)
Most már órák kérdése és elkezdem a rendert. Végül DVD felbontás mellett döntöttem. 720*576 lesz a végő renderem. Ez nem 16:9, szóval az Aspekt ratiot (asszem így hívják) kellett állítanom. Megpróbálom a végét olyan minőségben kihozni, amilyenre csak lehet. Már találtam is hozzá fasza progit és valami közel veszteségmentes tömörítési eljárást. Egy mintát csináltam, elég meggyőző lett és még szebb lesz, ha majd mozog is. :)
Majd effekteznem kéne megtanulni alap szinten (nem most), de utómunkával sokat lehetne még dobni ezen is. Tehát a vége úgy fog kinézni, hogy kb. 1300 képkockát kell majd kirenderrelnem. Sajna 1,5-2 óra/ frame alá nem tudtam vinni az időt, de még állítok rajta. Sok a Disp, ami húzza kegyetlenül a renderidőt. Ha nincs egy szem disp sem, akkor pont fele a renderidőm. Az AAt lehetne még "rontani", amitől szerintem még gyorsulna. De végülis most tetszik a végeredmény, nem szeretném ha sokat romolna.
Lesz rá 3 gép, amivel tudom számoltatni, szóval ha minden igaz 1 hónap alatt végzek vele durván. Aztán még kéne csinálnom DVD menühöz valami szép hátteret, az egész menüt több résszel, mint pl. leírások, képek, tervrajzok és még ami jön. A videót is össze kellene dolgoznom rendesen és hangokat is meg kéne csinálnom, hogy még feelingesebb legyen.
így utólag belegondolva még keveset is kértem a melóért, de referenciának mindenképpen jó lesz. :)