Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Nah ha már így belevágtunk a lecsóba. rólam mindenki tudja hogy soha nem fejezek be semmi :c)) Erre készqltem de nem tudtam befejezni így nem is adtam be.

az hogy vannak kritériumok amik nem fognak változni .. hát de fognak..
    Pl. már most is inkább a kis 1, max 2 személyes autók azok amik jobban fogynak épp azért mert VÁROS a kulcsszó. és a városban fQlleg a hely és agazdaságos üzemeltetés a kulcsszó. már vannak arra elképzelések, hogy 1 személyes kocsik lennéánek a városokban, és mindenki csak leállítaná ahol akarja ha kell beszál egybe és megy tovább... rgo nem saját autód lenne vagy hát azt már nevezzük jármqnek, hanem a városé lenne és max a város határáig tudod használni. mindenhol garázs épületek, ahol amíg parkol az autó addig egy robotika rendberakja. tisztítja tölti stb. ez ha jól emlékeszm már egy jó 8 éves elképzelés fQlleg a japánok erQltetik mert nagyon kevés náluk a hely. de ez igaz lehet az összes nyugati túlnépesedett városra is. Továbbá az is tendencia , hogy a családoknak ( nem nálunk) két autójuk vban .. van a városui kicsi és a nagy 6 ill 8 személyes utazó vagy akár lakóautó de a pályázatban a Város volt a kulcs a másik dolog még lehet az , hogy mivel a földön már eléggé sok a dugo két felé lehet csak haladni. sajna 2 dimenziós tér elfogyott és a napi közlekedésben is inkább a fel és a le az ami kezd elQretörni. Íly módon egy repülQ jármq ami megfelelQen biztonságos lehet a végsQ cél a 21. században. erre is vanna irányulo kutatások lásd szupravezetQk mágneses képességei amit poróbálnak a minusz 100 akárhyéán fokról egyre inkább a pozitív irányba hozni.
    Továbbmenve, a jármq formáját a meghajtási tecjhnológia és az aerodinamika, valamint a belsQ tér határozza meg minden ami ezen kívükl esik az design. de kérdem én megennél egy olyan ráántotthust krumplival amit összetúrmikszoltak ? erre kell a design az fontos dolog azzal adod el a terméket.
    A D21 es pályázaton nem tudom ki miért van meglepQdve. a szokásos tendencia ment az elsQ 3 helyezetnek köze nem volt a kiíráshoz. mondjuk a többinek se sok de nekem még mindig a két oldalkerékkel rendelkezö "_MI21" es elejével rendelekezQ dolgotg tetszett a legjobban...
    Amúgy nem tudom kik voltak ezek az emberek akik a mpálya munkákat pontozták, és hogy mit értek el eddig vagy mivel foglakoznak, de róluk is megvan a véleményem már megint. vagy Qk hibáztak , vagy a szervezQk nem mondták el nekik mi is lett volna a feladat.
    szvsz a d21 es pályázatok mindig is csak irányelveknek voltak jók semmi másnak .. nem a nyeremény hanem az hogy önmagának megmutassa az ember hogy mire képes. és ez erre jó alkalom volt.
    De nem nevezném pályázatnak