3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Azt hogyan lehet megcsinálni hogy ha leteszek egy fényt akkor látszódjon minden ne csak az a rész amit megvilágít ? ? ?

és mégis mit? 😊
youth
Aha.
Ha vizen megy az oké mert siklik, de szárazföldön hogy közlekedik? Maga elé szór pez cukorkákat és azon gurul? 😊 Vagy ez kimondottan vizi jármû?

Youth

nekem is bejon a csavo 😊 a szarnyan is dolgoznek.

Youth nem lesz kereke!
Alulra tervetem meg egy beomlo/beszivo nyilast.
Hatul baszott nagy turbina nyomja ki amit kell, vizet/levegot
elol a szarny ala akartem meg ket-harom kisebb nyilast, amivel iranyitani illetve stabilzalni lehet a cuccot.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

youth
Hûû nagyon baba!

De akkor most lesznek kerekei vagy mi? 😊

Youth

Malakai
Aranyos, a szárnyával kéne kezdeni vmit...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

és tudom hogy nem ilyesztõ 😛
csak beakarom szurni rendesen ide a sárkányt! bocsi

v2,
0.25 radiuszu a fillet az elemek kozotti resznel, tehat max res 0.5cm es szukul.
ugy tunik mintha kicsi lenne

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

InfectedMann
Eddig nagyon yool nézki 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

ja,
eredetileg a vizet nem kalkulaltam bele, de aztan ugy gondoltam miert ne? 😊
de ahogy igy nezegetem oldalt a falat magasabbra kell huznom sajnos.

youth
Szeva!
Ez csak nem az audi pályázatra készül? 😊

Youth

akarom mondani hidroplan 😊

Audi nextgen rocso hirlopan komboja <#vigyor3>

Evogordon
De pedig ha a képet 320x240-es felbontásba csinálom akkor csak 2 perc

grizzly21
mint egy játék pályája nem rossz

Aldaryn
banner....

per aspera ad astra

erdekes scene 😄
sztem vmit nagyon elalitottal vagy elmodelleztel vagy nemtom.

spongya
Nem tudna valaki küldeni tutorialt, hogy hogy lehet egy karakterhez csontokat szerkeszteni, vagy a biped bone-t hogy lehet egy karakterre ráformálni???<#zavart2>

Aldaryn
Vajh, mér... nem kellene neki...

per aspera ad astra

Evogordon
Aha de nagyon sokáig számította.

Aldaryn
GI Lightcache?

per aspera ad astra

Evogordon
Most ezt csináltam de még nem volt olyan képem ami enyi ideig tartott volna a render idõ. És még a fa csúnya is lett de azér berakom.

Aldaryn
úgyis dögunalom az Expo... valamivel fel kell dobni... 😊

per aspera ad astra

Milyen verseny van megint?
youth
Na megszólalt a fõgonosz 😊 Ebbõl ronda ügy lesz expon 😊)

Youth

Aldaryn
Ugye? elveszi az ember életkedvét. 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Hmm, nem rossz! Üdítõ a sok egyszerû geometriai alakzat mellett, ami még fel is van UVzva rendesen.

per aspera ad astra

grizzly21
ennél még Süsü is félelemetesebb😄

így: www.sg.hu/galeria/11205549451127600066.jpg
sziasztok! nálam sárkány project fut 😊
Mayer
Nah szép ez Ákosom. Egyedül az a bajom vele hogy megint túl jó lesz. Gondoltam én is indulok a versenyen de ezt látva semmi értelme. Bár az sem elhanyagolható tény hogy 5 nap múlva le kell adni és én nem csináltam még semmit 😄.

www.gaborhertelendy.com

Pitbull90
Lenne két kérdésem.... hogyan lehet azt megcsinálni hogy egy material úgy nézzen ki mintha világítana és hogy van egy emberke rárkok egy kék színt és egy világító izé körberajzolja olyasmi mitha a rajz effektet raknám rá csak ugye nem rajzban és nem fekete vonal rajzolja körbe hanem fényes szín....

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

oryon
Nálam egyikse megy...Forbitten + 404 😞

Oryon

youth
Oké kpróbálom ha lement a render, hátha máskor jó lesz...

Youth

szaki
egy kicsinyke részlet, ha érdekes lehet, a filmméret is kicsinyke, de van nagyobb, de ez meg gyorsabban ott van
http://laciferal.uw.hu/szinfo/street_story_003.avi

16 bitbe mentsd el a zbuffert vagy rla/rpf -be es sztem jonak kell lennie postban is.

szaki
köszi: kimásolom, aztán máskor nem lesz gond, ha eszembe jut, mert a nenad lapozós avi-ja feldobott egy kicsinykét
http://laciferal.uw.hu/szinfo/Rapsodi_dance.avi

szaki
na újból, hátha most jó
egy kis tesztbohóckodásom, ha valakit érdekel, a múlt évröl, a betanítás 30-40 mp volt, csak, hogy a scriptet egy kicsit népszerûsítsem
URL=http://laciferal.uw.hu/szinfo/Rapsodi_dance.avi

youth
http://laciferal.uw.hu/szinfo/Rapsodi_dance.avi

Így jó a link

Youth

szaki
egy kis tesztbohóckodásom, ha valakit érdekel, a múlt évröl, a betanítás 30-40 mp volt, csak, hogy a scriptet egy kicsit népszerûsítsem
Rapsodi_dance.avi

youth
A DoF húzza le :/ csináltam tesztképeket, ahol z channellel próbáltam elérni a kívánt hatást shakeben, de nem volt jó, mert csúnyán mosta el. Pl: közeli felvétel a csiga szemérõl, a háttér mögötte elmosott az meg éles, körülötte elmosódott a szeme ugyanúgy mintha csináltam volna egy hátteret amit elmosok és a Z channelt alphának használom és ráteszem az 'éles' részeket. Mondom, akkor inkább megjátszom, hogy "kicsit" több a renderidõ de legalább a mélységélesség szép lesz...
DoF nélkül 2-3 perc egy frame 720-as felbontásban, most 600x-osban 10-11 perc. Mindegy csak legyen kész.

Amúgy egyre több reklám készül XSIvel meg Max & V-ray vagy MR-el... Kisebb stúdiók tök jól össze tudják hozni egyszerûbben a reklámfilmeket. Ez most csak úgy eszembe jutott. Vagy hülyeséget beszélek?

Youth

mit mentegetodzol annyit? 😄
egyebkent ez tenyleg hosszu ido, mi a probelma?

konyvlap fujdogalas
book

Malakai
Csak a fejét törte be aztán szépen elterült. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

youth
Ez van, mondom már nincs idõm semmibe belenyúlni :/ Korábban kellett volna kezdenem...

Youth

Aldaryn
Jááj, Mégsem csiga körberajzolva? <#rinya> Meg különben is, ez elsett, aztán betörte a fejét az aszfalton? Rakj oda valami igazi gázolt hulla krétarajzot... legyen kitekeredve, kifordulva, esetleg több darabban, amerre kenõdött. Ha ilyen békésen lehetne meghalni gázolás által, már rég kiugrottam volna egy kamion elé.

per aspera ad astra

youth
Itt egy kép az anim végérõl:

Ezen sincs utómunka még...

Youth

youth
Már csak renderelésre maradt idõm.
Amúgy semmi különös, egy csiga csúszkál, aztán az úton talál egy körberajzolt hullalakot, akit elütöttek és akkor bejön valami szöveg, hogy "lassan járj, tovább érsz". Elég gáz, de ez van, majd lesz jobb is talán 😊

Youth

Nem tudom milyen animot akarsz csinálni, de a kép nagyon fincsíííí! 😉
Esetleg a csiga ház textúráját cserélném ki, de eddig profi. Mi lesz belõle?