Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Boba
    Nah mivel D21re nemtudok regisztralni, es a regi jelszavam sem tudom elkuldetni illetve Artist pubon se szolnak hozza a temamhoz gondoltam ide is berakom 2 legutobbi probalkozasomat. Oryon tanacsara kiprobaltam a wings3d programot, majd 2 ora probalgatas utan ugygondoltam valami "hasznosabbat" is kene csinaljak szoval lemodelleztem ezt a fantasy leny szeruseget. Mivel a zbrusht sem probaltam meg eddig, jo kezdo feladatnak tunt a leny megfestegetese. Szoval tanulo project mind a ketto modell, leven eloszor hasznaltam mind a wings3d-t es a zbrusht. Az egyik az Wings3d+zbrush a masodik az egy gyors wings3d csak.
    Az elso valami fantasy szereplo szeruseg... wings3d-ben 2-3 ora modellezes, majd 4 ora Zbrush pofozgatas... azthiszem kicsit tulpofoztam, nemkellett volna ennyire rucskosre festegetni de mostmar mind1.

Zbrush screenshoot
    Lowpoly modell wings3d-ben

A masodik probalkozasom valami elf szeruseg volna... 1.5 ora modellezes wingsben.

Itt a lowpoly wire

Szummazva... nagyon bejon ez a wings3d+zbrush munkamenet... gyorsan lehet dolgozni es nagyon kenyelmesen, eddig tetszik.:)
    Remelem lesz olyan, akinek bejonnek a modellek! Kritika, hozzaszolas barmi johet... szidas azt csak finoman, serulekeny a kis lelkem!:D