Free:
:) tudnál kicsit segiteni, hogy az a vraysky-t, meg vraysunt hol találom, mert pont az a baj, hogy abban a segédletben is csak annyit hogy vmit ezekkel kellene csinálni, de a továbbiak már nam voltak leirva.
Boba:
Igazad van, hogy lehet kicsit előre szaladtam de annó mikor még 2.5-ös maxal próbálkoztam még nem igazán voltak, ilyen jó kis segédletek aztán meg a 300MHz-es p2-es se volt még az a render gép. Igy néhány halovány próbálkozás után el is felejtödött a dolog, mert magamtól, csak ugy próbálkozás utján nem igen tudtam előre haladni.
Most is csak ugy jutottam el megint a max-hoz hogy a flash-hez kellene csinálnom pár 3d-s animált logot, s eddig ehhez swift 3d-vel ügyküdtem, csak kezelhetőség meg modellezés(meg minőség) terén nincs igazán a topon(de animálni, meg texturazni viszonylag egszervü vele, na meg lehet exportálni .fla-ba), viszont kezeli a max-es medelleket.
Igy most ismerkedek megint a max-el, s mivel most már több sikerélményem volt vele, nagyobb lelkesedéssel teszem ezt mint annó, s próbálom jobban beleásni magam, de talán nagy lelkesedésembe kicsit nagyon is előre szaladtam, s most hogy próbálnék kicsit kreativkodni, jönnek elő a hiányzó alapok.
Csak sajna a turotalok többsége igazából csak arra jó, hogy megcsinálva az ott leirtakat szép rendereket kapjunk, de nagyon kevés az olyan ami le is irja, hogy melyik beállitás mire jó. Egyébként köszönöm az oldal ajánlást, körül fogok nézni ott is.