Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• jocco
    Sziasztok!

Én még csak pár napja ismerkedek a 3ds max-al, s az főleg az online tutorialokkal fejlesztgtem tudásom.
    Eddig csak a max alap renderekkel játszadoztam, de sikerült "szerttennem" egy vray-re, ami persze bonyolitott kicsit a helyzeten de, viszont sokkal szebbek lettek a renderek, legalábbis amiket a segédletekkel összehoztam.

A problémám most viszont az lenne, hogy, hogy lehet vray alatt a skylight-ot vagy ahoz hasonló hatást létrehozni, mert vmiért hiába teszem be skylight-ot a vray render nem vet árnyékot a testek körül. Tudnátok ebben segiteni? (bocs ha nagyon láma a kérdés, de tudásom jelenleg csak, az elkészitétt segédletek s az azokban megvalósitott dolgokban merül ki).

Az is jó lenne ha esetleg tudnátok ajánlani vmi oldalt ahol hasznos tutorialok, leirások vannak(estleg magyarul, bár az angollal is elboldogulok ugyahogy), vagy ha nem nagy kérés tudnátok vmi beállitási módot ajánlani, leirni a vrayhez(egy gyors kevésbé részletes, meg vmi jó minőségű de még elfogadható idő:erdmény arámyos megoldást).
    Előre is köszönöm.