Jó, akkor most gondolkozz el azon, hogy vajon ezek a furfangos angol megnevezések, mint példul a "getting started" mit is jelentenek.
Nem tudom, biztos én vagyok a maradi, meg manapság ezt már nem így szokás, de ha én valamiből kezdő vagyok, akkor először az alapokat elmagyarázó tutorokat töltöm le. Márpedig szerintem a getting started az pont azt jelenti. Namármost, ha angolul nem is tudsz oylan jól, a "Start" szó az csak csak él a mi kis nyelvünkben is.
Szintén biztos az én logikám a defektes, de ha elolvasnék egy ilyen listát úgy, hogy semmit nem értek a 3D-hez, akkor neadj azokkal a videókkal próbálkoznék, amiknek a címe nem teljesen kínai számomra. Ha választanom kellene a modelling és a biped animation közül, akkor szerintem ki lehet találni, mit választanék.
Nem elég, hogy az ételt porból és zacskóból főzik manapság, úgy látszik, szükség lenne az előre összerágott, és megemésztett instant kaják bevezetésére is. Ma könyörtelen napom van. A hülyeség és a tudatlanság nem ugyanaz. Utóbbi lényegesen könnyebben orvosolható.