3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fle go
2 eve egy ceggel en is szivtam igy meg, csak ott en leptem ki, ugye az volt hogy korlatlan nethasznalat! aztan egyik nap nem volt netem, rakerdeztem mi a problema mire kozoltek hogy tulleptem a 15GB-os letoltesi korlatot 3 nap alatt😊Ki is leptem toluk azonnal es nekem volt igazam a szerzodesben meg apro betuvel sem volt irva ilyesmi. Nevetseges ez az itthoni atverosdi!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Aldaryn, Fisch privi ment

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Evogordon
Malakainak boldog szülinapot 😊

ThomasGins
Opacity, bump csak.Az otthoni monitorom haldoklik,és csak magasabb brightness-szel használható,azért ilyen sötét a kép😊

\"So always look on the bright side of death\"

csak Fe'leseg, mert imappal van. De a 2-3 laey egyutt sokkal gyorsabb mint egy full gi scene. (komolyabb) es sokkal kisebb a gepigenye.
de meg experiment van. vagy megdolglenek a szinek vagy nagyor erosek lesznek.
megprobalom a photopaintel, vhogy vmi nem stillem psben.
Vlado ezt ajalnja (photopaint)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
privi ment.

per aspera ad astra

NP

ha nincsenek jók, keresek neked, van itthon pár giga...

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Aldaryn
AO? Mivel, hogyan? 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Persze... én meg most itt fosok, mert a múlt havi netforgalmam csak a torrenteket nézve 80GB le, 25GB fel és ez csak a torrent... hiába, sávszélesség duplázásoknak hála egy DVD is lecsusszan most már egy nap alatt, napi 5GB forgalmat nem nehéz produkálni, és még csak nem is érzem oylan hûdesoknak, mert mit tettem? Csak leszedtem egy filmet... ennyit a havi 3GB megállapított ideális forgalomról. Röhely...

Thomas: fasza... hehe. szögesdrótból is van? 😛

per aspera ad astra

Off:
en mar jartam igy:
viruskereso frissitese (en a telefon vegen masikon az ismeros)
-ora mellett nyomj jobbklikket
-iiiigen...
-Start internet update
-iiiigen...
-Jon egy ablak, nyomj OK-t utana DOWNLOAD-ot.
-aztan jon egy ujabb ablak....
- varj! tudom ABORT!
-Igen, majd jovok 8 korul (sirtam a rohogestol vagy a kintol, mar nem tudom)
Malakai
Jah, pöppet bugos a rendszere szegény SG-nek... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
Nálam is,de igy bejön:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1024035655&order=reverse&index=1
😊

mi tortent itt az osszes hozzaszolas eltunt alabb, egy teljesen uj oldal van

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

kiserlet, ambient occlusion szeruseg, interiorre..

ThomasGins
Nekem a default primitiv ojjektum is bonyolult😊

eloszor azt hittem, pa'va mada'r.
azatan kapcsoltam mi az 😊

ThomasGins
Akkor egy NFR😊

Kis dof elkelt volna.

FRenkie
pendrive illesztés 2000ft

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Gladiator
:-DDDD

grizzly21
azt hiszem veszek egy oprendszer telepítést😄DDD
viccet félretéve beszarás és szomorú...
t-online botrány megvan ugye? hogy 50embert kidobtak mert korlátlan ADSL-lel túl sokat neteztek...röhej

ThomasGins
Sehol egy NFR...?😊

fle go
kösssz, nezelödök...

Aldaryn
hehe...

per aspera ad astra

ThomasGins
Betû/Ft+ÁFA minden éptõ jellegû hozzászólásért😊

Carlos
Súlyos!

Þór vígi þessi rúnar

Aldaryn
ugyan ez jutott eszembe... 😄
Telefonos gyorshelp 480HUF+ÁFA / perc... 😄

per aspera ad astra

mara mar milliomos lennek! 😄

Aldaryn

per aspera ad astra

muhahaha, 😊
hijja fel skype-on segitek.

Aldaryn
Hülye kérdés, de nem tud valaki mûködõ jó pixel blurrt megvalósító programkódot? 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Customize/customize...
De én is azt mondom jajj😊

jajj.

FOXX supreme
A max kulsejet hogyan lehet mas syinre megvaltoztatni?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

ThomasGins
Ha ilyet keresel még, www.sxc.hu ingyenes reges...

fle go
Free, koszi szetnezek.

passz
elmeletileg nem kene

Free
közben eszembe jutott hogy a neten nincs ??
http://www.freeimages.co.uk/

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Senkinek semmi?😞

valaki árulja már el,hogy mi a f-ért számolja kb. ötször lassabban a v-ray a matte objektumokat.

FRenkie
kössz srácok!

Ha a systemet állítom kissebbre az nem jó? 64*64-es rendert átrakom 32*32-re akkor talán nem használna annyi memóriát egyszerre.
basszus....

-7,-5 -ös beállításokkal eljutott a render közepéig kb. és ott szált el memória miatt. 😞
Aldaryn
lekéstem 1 perccel... 😊 hehe.

per aspera ad astra

Aldaryn
Color mappingnál az affect backgroundot csekkold ki.

per aspera ad astra

mert color mappingolsz gondolom, ha igen a color mappingban kapcsold ki az affect backgroundot

ThomasGins
...egy ügyes kis tutor...
link

FRenkie
Mindegy kirendereltem, most nem szarakodom a kompozittal.

Más probléma: Beállítottam az enviorment színét hófehérre, de mégis világos szürke, miért??

fle go
OFF: emberek egy kis segitseg kellene, stock foto vagy hasonlorol kellene nekem borond, utazotaska, hatizsak, uszogumi, bekauszony, napernyo tudnatok ebben segiteni, mar harmadik napja kutakodok a sajatjaimban de sajnos ezek nincsenek.
A segitsegeteket elore is koszonom es bocs az offert!

Malakai
A bannert érdemes olvasgatni (jobb alsó sarok), de szerintem még máshol se érdeklõdj errõl, még csak elõrendelhetõ, de tedd meg, 1.2 áráért (alig több, mint 230.E HUF) most megkapod. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )