"Aki másnak felbontás...!"
-
Bennem semmilyen indulat nincs, és úgy gondolom nem is érdemes vitatkozni, elmondtuk a velemenyünket, a tapasztalataink alapján és kész.Azzal nem értek egyet, hogy 10 évvel ezelőtt is ugyan az volt a helyzet mint manapság. 10 évvel ezelőtt szerintem sehol nem használtak DTP-re Pc-t, mert érthetetlen hibákat generált postscriptelésnél, és lényegesen lassúbb volt a Macnél. Mára sokat változtak a dolgok, a hagyományos nyomdák egyre jobban háttérbe szorulnak, és még csak ps-et se kell írni ami lényegesen felgyorsítja a nyomdai előkészítés folyamatát. Leadsz egy composit pdf-et, vagy 1 tif-et és kész. Ma már nem ugyan az a DTP szakma mint 10 évvel ezelőtt, sokat fejlődött és egyszerűbb lett jóval. Az tény hogy a DTP-s programok ugyan azok, azzal nekem se volt gondom különösebben, de ha levilágítani kellett valamit hát voltak próbálkozásaim PC-n és rettenetes szívásaim voltak, megesik az ilyen ettől még nem szar a PC de nekem a Mac DTP-s célra sokkal jobban megfelel és megbízhatóbbnak tartom.
Nem tudom minek írtam ilyen sokat :)))) Olyan mintha még is csak azon erőlködnék, hogy meggyözzek mindenkit a Mac jobb mint a PC, de ez nem igy van, nem áll szándékomban, csak ismét beszámoltam a saját tapasztalatomról és véleményemről, de attól ez még nem törvényszerü hogy úgy is van.
Nahh mostmár nem offolok:)))!!!