Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    Hogy kinek melyik gep jon be jobban? Hm... az igazsag az hogy a Macet meg a PC-t nem lehet osszehasinlitani, a Macet igazabol DTP-s munkara talaltak ki profi celra, nem igazan otthoni jatek, media, internet felhasznalasra. Soha az eletbe nem csinalnek DTP-s munkat PC-n nincs az az Isten!!! A teny es ez megint csak maganvelemeny a az OSX-rendszer nincs olyan jo, mint az OS9x-esek, maga az OSX mar masfel eve van a munkahelyi gepemen meg soha nem fagyott le, valamelyik program igen, de maga a rendszer egyszer sem, nekem sok felesleges dolog van az OSX-ben, nem hasznalom ki. es a serveres felhasznalassal rengeteg problemank van foleg hogy van par PC is ami a MacOSX-es serverre csatlakozik. Allando problema van. Es az uj CS programokkal se vagyok nagyon megelegedve, ez legfokeppen az illustratorra vonatkozik, tul lett bonyolitva szerintem. PC nemvalo DTP munkara annal inkabb 3D es egyeb ehhez hasonlo dolgokhoz, Mac ezekkel nem igazan jon ki jol. Szoval en egyik gepet se dicserem tudom melyiken mit szeretek es mit erdemes naggyabol hasznalni es nincs problema:))