"Aki másnak felbontás...!"
-
Omm... 2 dolgot mondanek csak hozza. Millios rendszernel erted meg? OK... az tulvan teljesitve:) Nem ez a lenyeg...
A hallas az relativ... hangverseny megintcsak erdekes. Hangverseny berletem jelenleg nincs... de bocs, pecsi szimfonikus zenekarral jatszottam egyutt 6 evig. Ha ez mond valamit arrol, hogy van-e jo hallasom... A nappaliban van egy nagypapamtol orokolt Bosendorfer (szinten zenesz volt... a zongora markaja egy Maybach szintjen van)
Amugymeg Nenad... idezhetlek Teged? Hamar lud, legyen kover... szerintem 1.5 millat kiadni egy notira, ha fel millabol a sebessegenek 75%at megkapod... ugyan ott vagyunk. :)
Amugymeg hja... Hobbi... van jo fulem, es megengedhetem magamnak, hogy a jo fullel jo zenet is halgassak. Valakinek ez a fontos, valaki sportkocsit vesz, vagy irrealisan draga laptopot, satobbi. ;)
A sznob tulzas az lenne, ha nem hallanam a kulonbseget, nem hallgatnek zenet es nem is tudnek zenet hallgatni... ( felsofoku zeneiskolai vegzettsegem van 2 hangszerbol... )
Bocs, kicsit gyorsan es talan indulatosan irtam, csak szimplan nem ertem, hogyha valakinek van penze es IGENYE a Jora akkor miert ne? Ha ilyenek nem lennenek meg mindig mindenki trabanttal jarna, mert az is elvisz Abol Bbe ahogy egy jobb auto. Vagy miert van Audi A4 es Audi A8... mindegyiket megveszik. Na mind1... errol ennyit, tobbet telleg _itt_ nem szolok hozza ilyen temaban. Ha azt mondanam, hogy eredeti quadrot veszek akkor mindenki gratulalna... holott az egy mas driverrel eladott Gf...