"Aki másnak felbontás...!"
-
Flegos... az mar REEEG ROOOOSSSZ ha hangszinszabalyzohoz kell nyulni... 3 erositombol 2-n alapbol nincs is, a Marantzomon kivan kotve, es atvan hidalva a hangszinszabalyozo. Only source direct van.:)
Szerintem is fontos a hangfalhoz valasztott kabel... es BW-khez telleg olyan kell, ami kicsit csillapitja, lagyitja a hangot mert alapbol kicsit harsany, magas kiemelt hangjuk van. (A JmLabom is kiemelt pl... Proac, Mission es Spendor nem...) En VDH 352 Hybrid kabelt hasznalok... en 8ezer/metere aron vettem akciosan... ezzel elegedett vagyok, ez a JmLabhoz megy. Mondjuk van Neotech es Nordost is:)
Amugymeg botful nem botful... bekell ulni egy koncert terembe. Utana amelyik keszulek tokeletesebben visszaadja azt a hangot az _valoszinuleg_ jobb. Nem biztos, mertha az ember telleg nagyon rosszul hall akkor aztan csinalhat barmit.
Amugy ami szerintem a hifiben mindennel elobb van az a ter, ahol hallgatjuk... a JmLab kicsit szarul szol az en szobamban (25 negyzetmeter) de szarnyra kap a nappaliban (50+ negyzetmeter). Epp ezert pl diszkoba szinte mind1 milyen cuccot vesz az ember, csak szoljon hangosan... megcsak igazan melyre se kell menjenek. Az fix, hogy itthon kihallom a 35HZ-t a Spendorbol vagy a Proacbol, dehogy diszkoban nem hallani 40-50hz alatti hangot az tuti... alapbol a zenebe nem rakjak bele.:D
Csak kis off... hamar...:D