Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Én is mindig booleant használtam aztán itt a nagyérdemű postjait olvasgatva rájöttem hogy a boolean egy akkora hülyeség min a ház. ugyanis ha valamit valamivel össze akarsz tenni vagy ki akarod vágni belőlle akkor ügyebár le kell modellezned mind a két objektumot. ezzel az energiával hogy lemodellezted már sokkal jobb átalakítani "poly"-vá ha addig nem az volt és a nem kellő polykat törölni és a vertexeket weldelni. jah és az sem mellékes hogy pl a powerboolean egy remek eszköz de csak próbáld ki hogy egy kockából vágjál ki egy másik kockát ami jobb esetben is csak 8db új wertex lenne ha modellezed viszont akármelyik boolean használatával ez az amit soha nem fogsz elérni. legalábbis nekem eddig nem sikerűlt. mindig betesz valamelyik oldalba egy két plusz vertexet aztán meg javítgatthatom a modelt hogy rendernél mindn szép legyen.
    Ez az én véleményem hagyd a booleant és inkább modellezd le ami kell. a boolean olyankor lehet hazsnos ha animációban szeretnél valami kivágást bár én ott is inkább modellezést alkalmaznék

Előre is bocs ha hülyeségeket hordtam össze de nekem eddig ez a tapasztalatom.