3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
És ott a Pivot on be tudod áûllítani hogy center objeckt
ha az objektumodon van a kijelölés akkor az objektum mérteni közepére teszi az index pontját
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
fle go: naon szépek, de akkor én is:
http://www.sg.hu/galeria/10675340591113567231.jpg
sztem kihoztam a maxot a zoomból...
(minolta z1 10x optikai + 4x digitális zoom)
bocsi az offért.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Canon Power Shot Pro1

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Azt hittem, hogy ez már bevett gyakorlat, hogy azért használják is rendesen, pl. oktatásban. Persze, lehet, hogy kevés a rendelkezésre álló anyag, s azt hiszem, scannelni ilyen "képeket" talán még nehezebb dió, mint megjeleníteni.
per aspera ad astra
egyébként jó dolog, kár, hogy a radiológiáról viszonylag kevesen járnak ide ismeretbõvítésre. mármint úgyértem, hogy akkor ezt én miért nem látom a hétköznapi használatban? ráadásul free... ezekmeg kétdés metszetekkel szenvednek... a balgák. 😊
link
\"So always look on the bright side of death\"
Youth: szimpla specular bloom. Ps-ben drasztikus levelsel leválasztod a fényes részeket, kicsit deszaturálod, dobsz rá egy erõs blurrt, és screen layerként beállítod.
per aspera ad astra
Hogy kell olyat hogy az 'épületek' tetején glow legyen? Szal érted... 😊
Youth
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Realtime volumetrikus renderelél.: Simian - Volume rendering
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Aldaryn,kaphatunk scenet?😊
A világításon csiszol egy keveset, telerakod ablakokkal az épületeket, és kész is a meggyõzõ greeble city.
Én meg cyberpunk várost építek. 😛
per aspera ad astra
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Most én toltam szét a fórumot. 😊 Többet nem csinálom. De ez nagyban mutat.
per aspera ad astra
Kb 2 óra alatt készült, óránként 1/5 kattintással, szal nincs nehéz dolgod! 😊
Viszont nézzed már meg a Fog-ot, neked is furcsán viselkedik VRay alatt? Ebben a jelenetben egy dome light, meg egy direct van, s ha fog-ot rakok bele, minden tök feketet lesz, csak a fog pamacsokat látom. Mintha egy atmoszférikus maszk lenne:

Ami még furább, az az, hogy ez a fog nem hajlandó a távolsággal sûrûbbé válni. mintha észre sem venné, hogy van egy kamerám, amiben szépen beállítgattam az environment range értékeket.
per aspera ad astra
ugyhogy ma szepen tulszarnyalom 😊
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tényleg nagyon eltaláltad Nenad!
deko --- az élet értelme: 42 ---
Csinááálnom kell greeble bannert... 😄
per aspera ad astra
en beteszem hadd legyen bent nehanys szines kep 😊
hat bocs asszem szelesebb egy kicsit.
gi nincsen, dome light, meg 1 omni, a diffuse glow photoimpact, a bluros kinezet pedig a masolat kicsit elcsusztatva, nemi plusz zaj es ke'kse'g
Amúgy meg: Mi az, hogy már csak linkelgetünk? Képet ide bele!
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Lightchache 12000 es qmc 25 subdivs