Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    ...okké, elhiszem, de flame gyanús volt - NEM miattatok... - Moderálási segédlet meg kimondja, hogy soha, soha, semmilyen körülmények között ne kezdjed el magyarázni, hogy miért töröltél... hehe. :o)

Érdekes dolog ez a legalitás, nekem, mivel ugyebár egyetemista vagyok, több millányi szoftver van a gépemen, amit a MS inygen és bérmentve bocsájtott a rendelkezésemre. Kétlem, hogy a Visual Studio enterprise elmaradna szoftveri értékben egy MAX-tól. (mellesleg talán az egyetlen igazán használható MS termék, gondolom, magukkal nem csesznek ki, saját fejlesztőeszközeiket azért megírják jóra, hehe...)
    Namost, nem én vagyok az egyetlen, akinek a gépén ilyen "többmilliós" szoftvercsomagok futnak teljesen legálisan, és az illető egy fillért sem csengetett ki értük. Miért? Mert a cégeknek megéri, hogy nem más szoftvercsomagjába tanulunk bele, és majdan, az ő általuk forgalmazott környezetben érezzük majd otthon magunkat.
    Ugyan így az Autodesk is sokat nyer azzal, hogy a fél világ felnövekvő garfikusi generációja az Ő szoftverük "illegális" verzióját használja otthon, és azon tanulja meg az ipart.

Szerintem.