Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Papirzacsi
    Szisztok!

Már egy ideje járok ide csodálni a különféle Vréjes rendereket, meg ronin tetszetős interiorját. Így 3 napja elkezdtem mókolni a 3dsmax-szal. Elég amatőr módon. :-) Többnyire tutorialokat csináltam végig.
    Így elékszült pár szoba, amit septiben neki is álltam lerenderelni jobb hijján 1,09-es Vray-jel.
    Pár bénáskodás: :-)
    Legelső képek egyike.
    Ezt 2 óra alatt csinálta meg a gépem. 2500+ AMD, 1giga memória. Elég soknak tűnt.
    ez csak 4 perc
    Ez pedig 5 óra volt.
    Jobb hijján elfogadtam ,hogy ennyit tud renderidőben a gépem. De tegnap feltettem az 1.46-os V-rayt. Ezt az uccsó 5 órás képet gondoltam lerendelem megint 1,46-ban hasonló v-ray beállításokkal. Nos az eredmény az lett, hogy délelött cikra 9 órás renderelés után még csak a 4/4-es prepassnál tartott.

Szóval a kérdés az lenne, hogy lehetséges ez, hogy ennyivel lassabb? Esetleg van vmi tanácsotok, milyen beállításokat alkalmazzak, ami nem megy a végeredmény minőségének rovására, de gyorsabb lenne tőle a renderelés?
    Másik kérdés, hogy a képeken látható embermodelbe lehet vhogy még így utólag csontvázat tenni, mert eléggé idegesít ez a "seggbekúrt" póz, és jó lenen vmi emberibb helyzetben látni. :-)
    thx.