Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• marcee
    Oké Boba én is abbafejezem, de ezt még... :D
    1. Tudom mi a virtualizáció. A magam módján azt írtam le, hogy eszem ágában nincsen, hogy másik oprendszer is fusson egyidejűleg a gépemen, mert nekem nem kell, mással meg hülye leszek osztozni a teljesítményemen.
    2. A 64 bites P4 ugyanannyira "teljesértékű", mint az AMD, sőt, még két plusz utasítása is van a HTT miatt! :D A jelenlegi centrinó paltform core-feszt és SZORZÓT csökkent, fsb-t nem! A teljes centrino termékvonal socket 479-es, se az asztali 478-cal, se a 775-tel nem kompatibilis! (előbbivel átalakitóval egyes lapokban (bios támogatás szükséges), utóbbiról nem tudok)
    The Yonah socket is still a 479-pin interface, however the pin-out has been changed once more, and of course Yonah won’t even physically fit into any current Pentium M motherboards. Instead, you’ll need a brand new motherboard with a brand new chipset.

Bencsab: Igen, tudom hogy gyorsabbak a quadro-k/firegl-ek, írtam is, hogy a tesztprogramok nálam is kimutatták, csak éppen munka közben nem éreztem sarkalatosnak a teljesítménynövekményt. Az általad linkelt tesztben az fx4000 dupáz rá egy 6800gt (vagy ultra?) teljesítményére. Mindkettő nv40 magos. Ellenben itt egy 100e ft-os garnélküli fx4000 és egy kb 80e ft-os bolti garos 7800gt(!) került szóba. Kitartok amellett, hogy e két lehetőség közül 7800gt a jobb vétel, teljesítményhátránya kb 20-30% lehet (sacc/kábé), és lehet réménykedni egy jövőbeli softmod-ban illetve tuningban.