Sziasztok! Csinaltam egy gyors probat MR-el... eshat, elojott a tipikus MR hiba. Vagyos a sarkoknal kivilagosodik a kep. Ez nemtudjatok mitol lehet? A lepcsofeljaro hatuljaban jott most ki, de amugy sok MR kepen eloszokott fordulni sarkokban, ket lap talalkozasanal.
(Elnezest a tema lopasert, azthiszem Aldaryn csinalt hasonlo kepet, csak nem jutott eszembe mas, 10 perc modellezessel ez jott ki. Szoval a modellezest magat nem erdemes nezni.) Itt volna a kep
A tomorites miatt kicsit zajosabb lett, de a lenyeg maradt. Valami 5let, hogy mi lehet a hiba megoldasa? Maya alatt szamoltam, de az MR verzioszama ugyan az, mint ami a 8as maxban van azthiszem.
Csak a proba erejeig, Aldaryn, megengeded, hogy folytassam a kepet? Marcsak amiatt is kerdezem, mert azthiszem a Tied az eredeti koncepcio. (A kep csak sajat magamnak keszul tanulas celjabol, mer ilyet meg nem csinaltam, viszont elkell kezdjem, mert majd kell ilyet is csinaljak. Kulso es belso latvanytervezes.)
ui2: a divany kilesz dobva, nem tetszik. csak kellett oda rakjak valamit, mert... nemtom.