Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Boba
    Najah... Malakai vagy Oryon tudna meselni, hogy a hifi az eletem. A kepen egy Marantz Pm 7200 lathato egy Philips ausztriai cd lejatszoval (ez meg a jo kategoria... 16 kilo a cd lejatszo) de a szemelyes kedvencem a hangfal, egy jo kis JmLab. A legnagyobb nem allo hangfala a JmLab markanak. :D Masik szobaban is az en maniam tombol, Pro-AC, Heybrook hangfalak meg Cambridge Audio es Denon erosito. Ahh... annyi erot feccolnek a 3d-zesbe, mint a zenelesbe es a hifi-be akkor lehet lenne mar munkam?:S Nah, ennyit az Off topicrol.

Jol nez ki az a haziko, piszok nagy lehet! Jol meglehet pakolni... csak gyozze az ember az aram szamlat. En mar igyis megvagyok szolva:S A szobam napi 10 oraban minimum 2 kilowattot fogyaszt orankent kb.

Amugymeg... ma megvolt 2 felevi vizsgam, Pszichologia es Nepmuveszet. Ugy nez ki mindkettobol atmentem, 15ikeig pihi van (Nyeltvan, neveles tortenet kovetkezik) es akkor lesz idom kicsit vagy maxozni, vagy mayazni. Lehet vissza kell terjek kicsit a maxhoz (azzal kezdtem, de 4.2 utan Maya 4.5-re valtottam) mert epiteszeti vizualizacioval kellene kicsit foglalkozni, es kell a Vray. :S Vagy szerintetek Maya + MR parossal is meglehet oldani?