63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    Akkor rossz a monitorod kontrasztja, mert nálam a másik felében is van fény. Szerintem reális.
  • nenad
    tedd fel a scenet, meglessuk
  • Aldaryn
    A kérdés itt főleg az, hogy hihető-e ez a kép? Ennyi fény az alagút egyik végén, és semmi nem jut át a másik végére? Egyszerűen hosszú az alagút, és ennyi?
  • nenad
    eppen valamelyik nap azt neztem hogy 2.2es gammaval elfogadthatoan megoldhato az orok dilemma, interior-exterior kapcsolata. eleg vilagos lesz belul is, es kivul sem eg be semmi.
  • Aldaryn
    semmi különös, nézegetem, hogyan alakul a light distribution 2.2-es gamma korrekióval. ^_^

Az a nagyon ronda kiégés nem kellene. :(
  • Aldaryn
    Ki mondta, hogy MAX? :P
  • MrGeE #25528
    gyerekek epét hánytam de kőkeményen mátréiált minnyá fetőtőm
  • MrGeE #25527
    rábasztatok kész vagyok mint állat!+!!!!
  • Free
    pöpec nagyon . :c)
  • Mop
    Nah, itt egy újabb verzió javított "DoF"-al.
    KLIKK!
  • Free
    Köszönöm mindnekinek a tippeket.

Nenad: igen KLusta vagyok és igen nem találtam meg Free modelben :c) De ezt mind tudjuk én lusta vagyok. ( pontosabban 6millió más dologgal is kell szinkronban foglakoznom) de azért van bennem igyekezet csak letettem valahova hogy biztos meglegyen és nem találom :c) amúgy ez egy M6 os BMW felnie lenne :c)
  • Mop
    ahhaaa...
    Anti-Alias igaz? :)
    Gyanakodtam rá, hogy ennek a rövidítése, de nem voltam benne biztos. :)
    Igen van rajta.
  • grizzly21
    élsimitás:)
  • Mop
    Még kezdő vagyok.
    Légyszi, ne bombázz ismeretlen kifejezésekkel illetve azok rövidítésével. :D
  • Maxer
    NURBS-ben nulla vagyok. Ezt max/rhino/maya-val csináltad?
  • Maxer
    Végre egy audiofil! Látom te is szereted a minőségi komponenseken átjövő akusztikai effektusok tárházát :) Én mondjuk inkább a minőségi home cinema elkötelezettje vagyok, 7x115 W-os Denon-om van méretes - méteres :) - Yamaha hangfalakkal, áhhh, nincs is annál jobb, amikor végre hazamegyek a koliból és egy kicsit "megküldhetem" a rendszert.
    A villanyszámla miatt nem aggódok, mivel a gépem a koliban van, ott meg havi fix 300 Ft az áram, pedig kb. 2 nap alatt eszik meg ennyit :)))
  • FRenkie
    És ki szokta mondogatni hogy a max nurbs milyen gané? :)
  • nenad

10 perc okorkodes, revolve/split/offset/fillet
    igazabol jo lenne egy lapos szog nezet mert nem lehet latni hogyan is megy az iv
  • Boba
    Najah... Malakai vagy Oryon tudna meselni, hogy a hifi az eletem. A kepen egy Marantz Pm 7200 lathato egy Philips ausztriai cd lejatszoval (ez meg a jo kategoria... 16 kilo a cd lejatszo) de a szemelyes kedvencem a hangfal, egy jo kis JmLab. A legnagyobb nem allo hangfala a JmLab markanak. :D Masik szobaban is az en maniam tombol, Pro-AC, Heybrook hangfalak meg Cambridge Audio es Denon erosito. Ahh... annyi erot feccolnek a 3d-zesbe, mint a zenelesbe es a hifi-be akkor lehet lenne mar munkam?:S Nah, ennyit az Off topicrol.

Jol nez ki az a haziko, piszok nagy lehet! Jol meglehet pakolni... csak gyozze az ember az aram szamlat. En mar igyis megvagyok szolva:S A szobam napi 10 oraban minimum 2 kilowattot fogyaszt orankent kb.

Amugymeg... ma megvolt 2 felevi vizsgam, Pszichologia es Nepmuveszet. Ugy nez ki mindkettobol atmentem, 15ikeig pihi van (Nyeltvan, neveles tortenet kovetkezik) es akkor lesz idom kicsit vagy maxozni, vagy mayazni. Lehet vissza kell terjek kicsit a maxhoz (azzal kezdtem, de 4.2 utan Maya 4.5-re valtottam) mert epiteszeti vizualizacioval kellene kicsit foglalkozni, es kell a Vray. :S Vagy szerintetek Maya + MR parossal is meglehet oldani?
  • Aldaryn
    Azért NURBS esetében annyira nem istenőrizz a dolog. :P
  • Aldaryn
    Ezen a képen az a diszkrét kis erősítő nagyon nagyot dob... :o) Én épp egy ilyenre rakosgatom félre a zsetonokat, hogy a kompatibilitási problémák miatt a szőnyegen elszórva összerakott hajléktalan gépet fedél alatt tudhassam. :)
  • FRenkie
    HÉ! most lett éjszaka a header képen??
  • FRenkie
    Isten őrizz, hogy booleannal csináld! Egy 5*n-es hengerből indulj ki, lowpolyban modellezd le, úgy hogy majd subdivvel legyen kész állapotban.
  • Maxer
    azt mondod, h a felnit már lemodellezted, csak a külőkkel meg az aggyal vagy gondban... de hát nem ezek alkotják a lényegi részét? :)
    mondjuk 4D válaszát sem értem, h mi köze ennek a shaderekhez
  • grizzly21
    az jó. ebbe már van AA is?
  • Mop
    1-2 hónapja, de csak játszadoztam.
    Pár hete kezdtem el komolyan foglalozni vele.
  • nenad
    lusta dog! :D
  • 4D
    Power Bol-al simán ki tudod vagdosni Minden részét .
  • 4D
    Ha már mondogatjuk, hogy olvassunk vissza.
    Már ez be volt linkelve.
    http://www.aversis.be/extra_tutorials/00.htm

Ha végigtolod, garantálom elég jó leszel vray-shader ügyben!
  • Malakai
    Itt is 400E, ha felsőfokig mész...
    Sztem ugyanaz vonatkozik rá, mint, amit lejjebb írtak...
  • Lazarus
    És erről mi a véleményetek?

http://www.3dhome.hu/Pages/okreszl2.html

http://www.3dhome.hu/Pages/oktatasjel.html
  • hetfield1887
    valaki tudna priviben magyar max e-book bibliát ?
  • Free
    hogyan álnátok neki egy ilyen felni lemodellezésének ? a felnit magát mkegrajzoltam az nem volt egy olyan húú de nagy dolog (bár L ment vele pár óra mire találtam olyan képet aMIN LÁTSZÓDIK IS.)DE a küllőkkel meg az aggyal bajban vagyok. ötletem sincs hogyan kezdjek neki. a box modelling car tutort nézegettem de valahogy az nem jó erre a felnire :(
  • Night
    hello, olyan kerdesem lenne, hogy adott egy kep, amire szeretnel egy 3ds animot tenni, a kep a hatter, amin egy asztal van, en az asztalra rahelyezek egy lapot, a lenyeg az, hogy a lapnak arnyekot kellene vetnie az asztalra. Hogy tudom megcsinalni ezt?

Egyelore ott tartok, hogy egy plane-t nyomtam a lap ala, es az arnyek latszik is, ellenben a kepbol a plane kitakar vmennyit.

Ja es 3ds max 5-t hasznalok jelenleg:s

Koszi elore is!
  • Maxer
    a ház volt 20, a hűtő 12, a táp meg 25
  • FRenkie
    Szép, de a blur nem az igazi rajta.

nenad, ezeket a képeket egyszerre hogy lehet letölteni?van erre valami "lerántó" progi?
  • nenad
    texturazva kene?
    oke.
  • GixEr
    Targytalan, csinaltam egyet
  • grizzly21
    nagyon jó, mióta maxozol?
  • GixEr
    Sziasztok, nincs valakinek egy free bőrönd modellje?
    Kb ilyen