Ami az asztalomon készül így nyomtam, de a másik szobába nem akartam átvinni a gépet ezért letettem az asztalra és ahogy hozzányúltam hogy csavarjak a záridőn be is mozdulhatott. Tehát igen ez az út a követendő hogy gépre rá és Remote shooting.
De a legjobb az lenne ha lehetne a firmwarehez írni egy progit, hogy ezt a funkciót ha beállítom akkor egy gombnyomásra lőjjön egy mindegyik záridővel vagy megadott 5-tel... Na ezen még dolgozom és akkor nem kéne laptopra se gyűjteni ha szabadban akarok fényképezni. De kitaláltam egy másik megoldást is. A prtrémarkolatot tanulmányoztam és arra jöttem rá, hogy át lehetne alakítani úgy hogy a záridőt állító tekercset kiszerelem belőle, stb... akkor spórolnék a laptopon :) de nem merek nekiugrani a 30 ezres portrémarkolatnak. Na majd átviszem egy híradástechnikus ismerősnek...
De ez még jóval odébb van. :)
Nenad: köszi! az árnyék szerintem azért nem olyan erős mert nagyon világos a szoba. Gondolom a falakból is generálja a megvilágítást
Relaks: olvass vissza. de dióhéjban annyi, hogy több fényképből lesz egy. minimum 3 darabból.