persze mefértelek, de amire én gondolok az nem egy állandóan frissülő oldal, hanem eleinte fel lennének rakva, legalábbis ebbe a rovatba, olyan pdf és egyéb file-ok, amikból bárki letölt és használja a magyar nyelvű használatikat
Persze, ha olykor előkerül egy másik húú de jó ez az anyag, akkor az is felkerülne, mondjuk havonta 1-2 anyag, végül megáll egy szinten, mert olyan, mint egy autó, aminek kereke lesz, ajtaja, meg minden olyan tartozék, amivel el tud indulni és már ezután felesleges is lenne bármit hozzárakni, az már 'csicsa' lenne, ilyenre gondoltam, ha más is ilyenre gondolt
Nyilván nem vállalkoznék egy 3dtotal oldal állandó figyelésébe, anyagok cseréjébe, karbantartásra, azt csinálja aki akarja, ennek az oldalnak meg nem az a célja, hogy iszonyatosan sok anyag legyen benne, hanem pont az, hogy csak annyi amennyinek valóban léennie kell, bárki letölti a magyar nyelvű használatit, megcsinálja az oktatókat és, ha azután van kérdése, hogy mondjuk egy biped amikor menetközben ugrik egy szaltót, de szaltó közben nekivágódik egy keresztkorlátnak, miként zuhan alá, akkor nyilván erre ott nem fog találni példákat
ilyenre gondoltam