Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    figy, semmi gond, nem akartam gözölögni, de most, hogy mondod, akkor támad egy ötletem
    ALDARYN - ha jól gondolom, akkor már öles léptekkel halad a 3dsmax-os oldal, egyszerűbb lenne, ha csak itt megadnátok a helyet, ha valaki olyan kérdést tesz fel, ami valóban kezdő és a manuskám ott szét tud nézni
    pl. lenne fenmt rögtön a magyar használatíja a max4-nek, amit valaki összeállított és pdf-ben van, van még 3dsmax boca féle, vagy megesznek érte vagy igen, de ha bátorkodtok felrakni oda akkor a kezdőnek nem azt kell mondani senkinek, hogy bocsesz, de help meg google a mikulás ajándéka, hanem, "de jó, hogy jössz, végre még egy újabb max-os manus, nézz be a web-lapunkra" ott ezt vagy azt nézd meg és megtalálod
    részemről van egy pár magyar oktató anyag, ha kell szóljatok máris nyomom fel oda, de hogy ne legyen egyoldalú akinek van és hajlandó bármit felrakni, nosza, ne várakoztassuk meg azokat akik, jaj de maxoznának
    persze a profibb részekről magyar csak saját van, de ha már valaki a kezdőt megtanulta, akkor tutira nem lesz ezekre szükség
    ha ezzel kapcsolatban van valakinek javaslata elfogadom
    hát nem jó, hogy összefog ez a topic? szerintem mókás