"Aki másnak felbontás...!"
-
bocs, hogy reagálok a képre
mindenkitől elnézést kérek, ha bárkit megsértenék, nem szándékos
hidd el nekem, ha neked a gondoltaodban lebeg valami és elkészíted, mert ugye ez volt az álmod, soha ne halgass másra, ha a képed átakarja alakítani az ő saját ízléséhez képest, ez persze természetes
mindenkinek van egy stílusa és persze olyanra szeretné, ha mások is elkészítenék, ezt ugyan nem mondják ki, de van véleményük
ez is természetes
ha van öteleted még ehhez a képhez, akkor azt nyugodtan rakd be, bárki bármit is mond, ami szerinted negatív, ha pedig egy székre azt mondják, mert mondjuk te 3 lábúnak készítetted el és arra az "sg fórum statikusa" válaszol, el kell fogadni, de nyilván ilyet az ember nem tesz
képzeld el, ha tervezőmérnök vagy bármilyen területen és készítessz egy munkát valaki megnézi és azt mondja, hogy öreg ez se jó az se jó meg amaz se
válaszod nagyon egyszerű : nem neked készült, de ha segítessz abban, hogy ne legyen 3 lábú szék, ami felborul, azt örömmel fogadod
itt nem hinném, hogy az emberek egymással versenyeznének, úgyanis mindenki a saját "területén" van otthon és azzal kapcsolatban bármit csinál, azt ő eszelte ki, de még ha lemásolta valahonnan az se gond, a mindíg a végtermék a lényeg
csak mondom, mert az egy dolgog, hogy egymást kritizálja az ember, csak éppen olyan kritikai, ami másnak tetszik és jön egy következő ember, hogy így meg úgy, ez azért egy kicsit marhaság
Kaptam valamikor valakitől egy megjegyző privátot, hogy mit okoskodok állandóan, pedig szerintem az okoskodásom olykor 90%-ban segítség és nem a 95%-ban kész valaki munkája kritizálása, csak ennyi
vannak a zsűritagok, meg vannak a többségben lévő emberek, ha a zsűritagoknak nem tetszik és mondjuk 300 embernek meg igen, akkor gyanítom, hogy az emberek oldalán dolgozok és nem a zsűritagokén, mert ugyanis megtanulták, hogy mi az elvárás, a nagykönyvben mi van leírva és ezt próbálják követni, pedig a 300 ember tapsol és tudja, hogy neki tetszik
bocs, csak eszembe jutott, tényleg senkit nem akartam megsérteni, de szerintem mások segítsége nem abból áll, hogy öreg ezt kéne átalakítani, ja meg azt, ja és azt is, aztán kiderül, hogy fószerkámnak a munkája 80%-a, szerinte, nem jó, ez azért mégse így van
A panorámaképes repülőgép szerintem éppen nem egy finish volt, azt a max-os barátunk megkérdezte, miként kell árnyékot berakni a terepre, hogy rávetüljön, ő is látta, hogy a perspektíva az teljesen rossz, de nem az volt a kérdés, hogy a perpektíva jó-e. Ha mondjuk valaki akar ilyet kérdezni, akkor gondolom nem görcsöl 1 hétig egy komplett scene-en és a végén kérdezi meg, hogy ugye így vagy úgy, ha pedig megtudja jobbhíján felírja és legközelebb már nem is gond
vagyis a max helpje nagyon super, de elég 1-2 arra utaló szó is, mert sokunk sok utasítást még nem ismer, hiába foglalkozik éjt nappallá téve, mint már említettem nem régen a help szó és fogalom nem találási gondokat a kezdők és a haladók számára
bocs