Hogy ne maradjak le erről a linear workflow-os dologról... Időközben rájöttem, hogy egy ideje átálltam én már erre, csak nem tudtam, hogy ez az. Eddig gamma correcton color mapping (0,45 bright) és PS-ben durva brutál textúra sötététés+szaturálás jelentette ezt, de így sokkal elegánsabb, hogy konkrétan be tudom állítgatni az input/output dolgokat, és minden színem marad is olyan, mint amilyennek szeretnm. szal, thx. Nenad, hogy felhívtad a figyelmünket! :)
[URL=http://www.kepfeltoltes.hu/051214/1069211112al_goes_linear_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]életem első "linear workflow aware" képe[/URL] ami nem más, mint egy 4,5 perces demó Kedvesemnek arról, hogy mit értek én 2kultúrált zuhanykabin" alatt. :) lsétáltunk ma valami szupercsicsás hidromasszázsos, nevedenszólítós, orvosi műszer szagú zuhanykabincsoda mellett, ami őt nagyon lenyűgözte, és egyszerűen nem értette meg, miért nem hat meg engem ez az egész. 400.000 forintot egy zuhanykabinért, ami ráadásul úgy néz ki, mint valami hibernálókabin egy rssz német sc-fi-ből? ...ah, azt már nem. Ennyi pénzből az egész fürdőszbát összerakom szinte. :P