Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    nincs mit kettőtöknek, ha baj van szóljatok
    a maxnak van egy apró, de nagyon is megtévesztő esete
    elnézést, ha valakit megsértenék vele
    vannak a kezdők, és vannak a haladók meg a többiek
    ugye a kezdő hiába olvasgatja a helpet, és nézegeti aképet, természetesen nem fog mindenre helpet találni
    a max helpje olykor nem a valóságot mutatja
    hiába fordítjuk le a help szavait magyarról, ami szerintem saccra az lenne, nem biztos, hogy találunk dolgokat rá
    ezek alapján többen elküldik mackópajtást a help-et megnézni (szóval bocs), és a szerencsétlen manuskám nem talál semmit vagy csak nagy részét
    ha sikerül végibobarászni az elejétől a végéig a helpet, akkor a fopntosabbakat felfedezheti és fel is használhatja
    persze 1-2 napot ez tuti igénybe fog venni
    aztán persze kihagyja a dolgokat
    és minden kezdődik elölről
    a legjobb ha tutorokat tölt le a manus és azt arhíválja, de magyar keresési megfeleője szerint, mondjuk barlang készítése, belső tóval, így műár más a helyzet és legközelebb megtalálja ezt a tutort
    szóval a kezdők és a haladók is nem árt, ha tutor gyűjteményt halmoznak fel, hoszen azok nagyon sok segítséget jelentenek
    vannak a szakkönyvek meg a mégszakkönyvebbek is, ezek közül szinte mind nagyon sokat segít és ha annak a leckéit elkezdi kezdőkém csinálgatni, a végére már majdnem mindent tud
    persze a végére érve tökül elfelejti a dolgokat
    hát egy jó kis javaslat, amit már jó ideje ajánlottam sokaknak, de annak 20%-a fogadta meg és olykor jön privát, hogy ilyen meg olyan ötlet volt a word-ben saját tutort csinálni képekkel illusztrálva
    szóval mindeni ezt tegye, még az is akinek a kisujjában van a biped, a scriptírás és a fények meg minden, úgyanis az ember feje véges, de nem is kell megtanulni, ha tudod hol keresd, "ha tudod hol keresd"
    csak ennyi, bocs
    de ennek ellenére, ha bárkinek gondja van, nem áll nehezemre a segítsés, főleg, ha tudom is mi a megoldás, de szerintem vannak itt profi manusok, akik most éppen saját munkájukba mélyednek, s egy kicsit megelőztem, de ez ritkán sikerül nekem