"Aki másnak felbontás...!"
-
kérném a scenest amit beálítottál. akkor L játszanék még vele egy kicsit :c) légyszi légyszi légyszi :c)
nekem már az átfordulás i gond volt a kisodródás meg az ugratás nem para mert akkor átépítem a pályát :c) de ebből már presztizs kérdést csináltam :c)
Amúgy jah megértettem hogy nem a valós dolgokra való de miért ne idegesítse fel magát vele az ember fia :c)
Al látom szép az oldal grat hozzá :c) így legalább érthető miért nincs új banner :c) és nincs is harag miatta vagy bármi más de olyan jó piszkálódni vele :c)
Amúgy nagyon süti az oldal várom majd a tartalmat is :c)
jah és hogy off oljak én is . igen komoly rendszerreket lehet flash el megépíteni. szinte mindennel tud kapcsolatot létesíteni és mindent be tud hívni. amit flash el nem lehet megoldani azt mással sem csak a flashben rettentő bonyolúlt az amit akár html el akár css el meg lehet oldani. meg a flsah ellen csak annyi , hogy rettentő érzékeny az útvonal változásokra. szvsz minden rendszerrel csak annyit lehet megvalósítani amennyire értenek hozzá és lehet az html css xml flash vagy báremi amit a jövő hoz. úgyhogy ilyen dolgokon nem érdemes vitatkozni. ez kicsit olyan vita minthogy Windows vagy Linux, vagy hogy Lightwave vagy max. ha értesz hozzá azt szereted.