Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    FLEGOS bocs má, de a távirányítója hány elemmel működik, meg kompatibilis-e a max7-el, plugin nélkül mennyit kajol százon, meg az is érdekelne, hogy amikor rgb-ben beállítod egy fotóra, a derítőfénytől mennyire szikráznak a szemei, meg az is érdekelne, ha leakarnád modellezni, akkor amikor telepöttyözöd a polygon metszéspontjait és megmutatod neki őt a tükörben, akkor előre vagy hátra kezdi ijedtében a szaltót.
    Na a viccet félretéve nekem 2 hétig volt vércsém, már kezdett repülni, mert az anyukája ügyet se vetett rá, úgyhogy aki az állatot szereti jó ember nem lehet, vagy mégis. Tök jó lehet, hogy este felhúzod reggel hatra a jószágot, nem csörög, hanem a nyelvével lever néhány bútort és az darabokra törik, oszt tuti felébredsz.
    Na mi van velem? azt hittem maxos oldalra tévedtem, de tutira azt hittem, hogy anim az állatka. A többiek el voltak hűlve, hogy de tök jól néz ki.
    Semmi gond, legalább ezt térben símogathatod. Menj má innen, nem látod, hogy maxos oldalon vagy? (mármint én)