Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    Nenadesz kicsit felcsigázott és azt említette, hogy itt, ráérős kedvemban annyit írogatok, hogy ezt az időt miért nem fektetem tutorial készítésbe.
    Milyen igaza van. A legegyszerűbb tutorkészítési mód, ha valaki felveszi közvetlenül a max-ban amit alkot és azt másokkal megosztja.
    Valami kikérdezős valamit azért mégiscsak kellene feltenni, hiszen ki tudja kit mi érdekelne. Free is tervbe vette ezeket és a hasonló dolgokat.
    Tán mások is továbbléphetnek, mert amit mutogattok renderképet, azért mégiscsak valahogy elkészült. Vannak szabad képernyők film-capture programok, semmiből se múlna, klikk az elején, klikk a végén, aztán már mehet is fel a netre. Nem igaz ?
    Felmerülő témák, amik érdekelhetné másokat és ezeket 1-10-ig pontozni kellene, az érdeklődési arányának megfelelően, pl.
    1. - biped létrehozása, ujjszámok és lábfej beállítása, lépéslerakás, animálás
    2. - boxmodell autó
    3. - boxmodell emberfej
    4. - boxmodell repülő
    5. - nurbs
    6. - maxscript
    7. - textúrázás
    Na, de ne csak én adjam az ötleteket, hanem más is, mert nem ismerehetek mégse minden területet a maxban olyan sokrétű a dos-os verzió óta
    Ja. Mielőtt elfelejtem Nenadesznek köszönhetően, aki megadta ehhez a lökés, készítettem egy 40 perces Biped létrehozása, beállítás és animálása tutor-filmet, ha ezzel kapcsolatban van valakinek igénye szóljatok (kb.400M)