Ronin666#21227
HY
Lenne egy nagy problémám. Elkezdtem kirenderrelni a nagy felbontású képet a pályázatra. Elősször 4000*3000-res felbontásban kezdtem. Még a irradiance map az első pass-t számolta. A felénél leállt és kaptam egy üzenetet amit mindjárt leírok. Jó mondom, nem gond lejjebb veszem a felbontást. Vissza is vettem 2700*2035 környékére, ami már nem olyan nagy, de még így sem lett sokkal jobb, mert kb. 10 óra render után a második pass fele táján halt be. Gondolom valamit az irradiance mappon kellene állítanom.
--------------------------------------------------
A hiba a következő:
UNHENDLED EXCEPTION: Memory allocation failure; 1680000 bytes requested;990511720 bytes alredy in heap.
Last marker is at P:\dev\lovalVVS\vray\src\material.cpp, line 2727: VrayMlt::Shade()3
Please send the file c:/vraylog.txt and, if passible, a part of your scane to [email protected]
Press Cancel to abort rendering or OK to Continue.
--------------------------------------------------
Szóval nagy gond van most, én meg holnap mennék le Balatonra és jó lenne, ha hazaérek már készen lenne a render. Van valami ötlet? Azért az irradiance map beállításait is berakom.
Mellesleg van 1Gb ram a géppen és még 2 volt virtuálisba engedélyezve, de néztem a ramot és 1650-1750 között ingadozott, gondolom vinyóra írta.