"Aki másnak felbontás...!"
-
Yo, akkor úgy néz ki páran rábólintottak arra, amit felvetettem, na nekem ez csak jó.
Akkor még pár dolgo itten, hogy a db-t összerakjam.
-Van 2 felhasználócsaoport, a guest és az admin. Guest mindenki, aki nem tud belépni, mert nincs jelszava. Mindent lát, feltölteni törölni szerkeszteni nem tud.
-Az üzeneteknek 4 adatmezője van, ez első a főcsoort, a második az alcsoport, a harmadik a header, a 4. a szövegtörzs. Mind a 4 mezőbe tetszőleges sztring kerülhet. A rendszer az azonos csoportazonosító sztiringekkel ellátott üzeneteket automatice csoportokba rendezi dátum szerinti listázási sorrendben.
-Fenti módszerből következik, hogy ha valaki véletlen GY.I.K. helyett GYIK-et ír a felső főcsoportba egyik post esetén, akkor azt látja majd, hogy a beloldali menüben is megjelent egy újabb főcsoport. Így könnyen lehet normális keretek közt az egész csoportosítást is hamarjában átrendezni.
-A rendszer tartalmazna egy keresőt, ami semmi más, csak egy text area, ahova tetszőleges regexpet lehet beírni. Adminok részére lenne még egy text area, amit ha nem ahgysz üresen, akkor find and replace-ként működik, azaz az összes postban megtalált sztringet lecseréli a megadott sztringre. Gyors átcsoportosításokhoz pl, vagy ha valamit soxor rosszul írtunk.
Asszem a funkciók egyelőre ennyien elegek vannanak nekvenünk. Fáradt vagyok. OK-zást kérek. Kivitelezés jövő héten, mikoris PHP továbbképzésen leszek, ezt mint munkafeladat megodom ottan, így én is jól járok. :)