Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Ez kész, az ember kicsit nyaralni nem teheti ki a lábát? Ajánlom mindenkinek a mátrát, fasza hely, csak kevés a netkávézó. Célszerű az otthoni gépet bekapcsolva hagyni, hogy remote connectionnel azért be lehessen menni rá. :P

Na mivel anno semminmű ötlet nem érkezett arra vonatkozólag, hogy mit is szeretnétek ti a 3dmax.hu oldaltól, és arra sem igen kaptam választ, hogy arról az ötletről mi a véleményetek (Nenadot kivéve, thx. :) )arról, amit én felvetettem, így nem csináltam semmit. Összeraktam egy design keretet meg valami kezdetleges CSS sitebuildet, de nem lehet azzal semmit kezdeni, ha nincs meg, mit is akarunk. Főleg gondolok itt a PHP és DB részére a dolognak.

Akkor ezt még gyorsan begépelem, volt ez a felvetett ötletem, hogy:

Ne legyen portál, csak egy átfogó linkgyűjtemény, és host felület azoknak, akiknek nincs megfelelő tárhelyük esetleges publikus anyagaikat kirakni. (PL. tutor) Mindez szépen elrendezhető lenne egy üzenőfal rendszerű oldalon, ahol a postok témakörökbe rendezve lennének browsolhatók, és pl. regexppel lehetne keresni is az adatbázisban. A postok állnának 1 címsávból, a post adataiból, és egy szövegtörzsből, ahova pl. egy linket be lehet szúrni.
    A FAQ is uyagn így működne. A FAQ postoknak a címe pl. a "kérdés" lenne, a szövegtörzs pedig a válasz. Ha ennyi elég, akkor err megvan a design.

Nah, én most húztam Pestre albérletet nézni, és sorry, hogy nagyon vázlatos voltam, de most este be haza, és kicsit meg vagyok csúszva (fürdés, váá, minek az...)

Ja, Oryonnak BSZN. :)