Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    Nem vetted el a kedvem. A modellezést megoldom, nem akarok egyébként sem bonyolult modelleket. A szőr haj dolog jó lenne akkor is, ha a vízzel nem csináls semmit, de egy ütközésmodellezés akkor is kellene, hogy ne lógjon át majd a közeli tárgyakon a kis pali szőre haja, és jó lenne, ha kicsit mozogna is, hogy látszódjon, hogy van benne élet.

A rendert megoldom, a kamerát megoldom, a textúrázás stb stb. meg lesz oldva. Ami új és nem foglalkoztam még vele, az a realflow és a character stúdió, azaz a mozgásanimálás.

Most átnyálazom a helpben a character mozgatást, most épp egy csontvázas példát csinálok, ez nagy segítség lehet majd.

A fizikai részt a maxban meg tudom csinálni, de részecskerendszerre még nem próbáltam fizikázni, szóval ezt is át kell rágnom és akkor már a realflowot veszem elő, mert azzal lenne az igazi.

Igazából a kis modellemhez jól jönne a ZBrush, de azt sem ismerem, bár kb. fél év múlva szeretnék elkészülni a videóval, így a tanulására még sort keríthetek addig. Azzal lehetne az én modellemet a legszebben megcsinálni, mert az elképzelésem pont olyan, amit az támogat.

Na akkor megyek vissza tanulgatom a karakter modellezést...