3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

waoooo micsoda gyonyoru asztalos munkak 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

koszonom szepen! 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

SaWo
Nenad. Kész. az x3-on van 20ig, az uw-n 21-tõl 27ig + crc
totalcmd-fileegyesités, majd unpack, enjoy 😉

19ig lent van toltsed tovabb

SaWo
Igazán szép lesz. És egyértelmûen látni a fejlõdést az elõzõ kocsidhoz kéépest. Csak így tovább.

WIP képeim az ArtistPub-on.
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=312

SaWo
Aldaryn:
Pár dolog 😊
1.- Ez a shave & Haircut van egyáltalán max alá már?
2.- Mikor csnálod meg a legos tutorial-t?
3.- A cg talkos képrõl csak annyit, hogy nem pofátlanság cg-s fórumba fényképet beküldeni? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Más: em tud valaki olyan tutorialt, ahol fejet texturaznak be? Nekem az unwarp-pal lennénke gondjaim, illetve, hogy hogyan festik meg a textúrát.

nem fog felmenni csak kb2-3 mega nincs tobb hely a hard disken... Tedd a masikra (privat) kb 40 mega max

SaWo
Ismerem az x3-at, már megy a cucc; most kezdtem, 15 kb/sec, és 58 Mb. 27×1,44 Mb ... Lehet kalkulálni 😊

sawo kuldok masik cimet latom ez tele van 😞

Sawo nem tom vagy e, a szerverre idonkent fel percet is varni kell mig becsatlakozik de utana hasit! Koszi! Adatok priviben(!)

fle go
Ehh...nem voltam elég figyelmes, a kereszt részben tényleg kerekebbek az élek, na majd még kovácsolgatok rajta, úgy is addig csinálom még tökéletes nem lesz!
Köszi a véleményeteket.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

youth

Youth

Ron Ragm
a + lyuk a fénykép alapján kerekebb, nem ennyire éles oldalai vannak

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Megvan valakinek a tutorial, ami itt volt?:
http://free.x3.hu/klub3d/fiat500_karosszeria_01.htm

Sajna eltûnt.
Esetleg, aki leszedte elküldené mailban?

Thx,
DEx-

Nikásze peeri menó

Aldaryn: Ez igen, gratula a képedhez a cgtalkon!!!

Nikásze peeri menó

FRenkie
Ha szabad megvédnem Aldarynt, az a belógó valami ott nem más mint egy sejtelmessé -a DoF miatt- elhomályosodott ceruza 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
egyértelmûen fejlõdsz fle go😊
Még látok pár felesleges "ötödik éleket" is,de király.

youth
Nem tudom hogy néz ki az eredeti, de ezzel minden rendben van! Szép!

Youth

fle go
Udv Emberek!
Hat tudjatok mar jo regota szenvedek a lego darabok modellezesevel ha szabad igy fogalmaznom😊)
Sokan segitettetek es ezt koszonom, nagyon kivancsi vagyok mi a velemenyetek, tudom ez meg messze van a profizmustol, most ez az eredmeny.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Aldaryn
Be kellene szerezni a Shave & Harcut-ot. Ennyi lenne az egész. 😊 De nekem sincs meg, pedig baromi régóta hajtom... Ha jól tudom, valkódi geometriát hoz létre, de "renderidõ alatt". És nagyon nagy mértékben együttmûködik bármilyen rendererrel, ami képes geometriát renderelni... 😛

Szóval... ez kell.

Nenad: Akkor jól tippeltem, olyan, mint a voxel.

per aspera ad astra

Quasar morphing to Culram.
Csak szólok, mindent megváltoztattam.

RelakS
Köszönöm mindenkinek, ha kicsit macerásan is, de megvan az importer 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kuldtem privatot

en csinaltam mar fejet de zbrushban.
Fasza, estefele leszel?

SaWo
Nenadesz: Te csináltad a fejet, vagy pedig modellezted?
47 megányi szék, asztal, meg mindenféle házbavaló modell vár arra, hogy áttiplizzen Nenadesz ftp-jére.

relaks egy magyar object converter kb 300 formatot ismer. 😊
http://web.axelero.hu/karpo/
probald ki, szerintem jo lesz.

SaWo
Nem tud valaki olyan technikát, amivel mental ray alatt is lehet majd ilyen szõrözést csinálni? Én eddig a Digimatiion Shag Hair-ben hittem, de azt mondták a Studio21-ben, hogy az nem fog együttdolgozni a MR-jel. Most épp várom a csodát, hogy az ölembe hulljon egy haj Shader... Valaki tud valami biztatób megoldást?

RelakS
6-os verzióhoz tud valai ascii importot?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kamera targy tavolsagtol fuggo tesselation. tehat ha kozel mesz a targyhoz a renderer automatikusan finomabb mesht hoz letre. Persze mindezt "on the "bucket" fly"(hmmm ez tok jol hangzik Copyright nenadesz! 😊 szoval mintha nurbs lenne.

Aldaryn
Nagyon ígéretesnek tûnik, fõleg, azért, mert ahogy látom, teljesen együttmûködik a környezettel, mintha lemodellezted volna. Ez nagyon baba funkció lesz. 😊

Bár az is igaz,. ha valakinek egyszer meglesz már végre egy tört Shave n Haircut MAX-hoz, akkor az mindent lenyomhat. Persze, sebességben biztos hasítani fog a VRay "fû"...

Mellesleg Dub-Pixel displacement? Azzmegmi? Komolyan. El nem tudom képzelni. Mármint: Eddig az MTD minde további nélkül tudott "pixelnél kisebb" háromszögekbõl építkezni. Akkor ez most más? VAgy adaptíven igazítja a kis háromszögek méretét? (Amolyan voxel módra?)

per aspera ad astra

meg egy aprosag, lesz, vagyis mar van subpixel displacement vrayben 😊

csekk, ujabb kepek a furrol 😊
http://vray.info/assets/egz/furmaja09.jpg
http://vray.info/assets/egz/furmaja08.jpg

alardyn, a kep jobb felso sarkaban belatszik vmi, ha az nincs benne, akkor egy kicsit meg nyugisabb, idillikusabb lesz a hangulat, meg a ahogy a feny bearad.
Szep kep.

na hazajottem 😊 es egy elbakkerolt rendereles vart, elalitottam a antialiasing tresholdot de egy nulla kimarardt a tizedes pont utan 😊) mintha rongybol keszult volna a render 😊

Aldaryn
És mennyire igazad van. Komolyan, köszi, hogy felpiszkáltad bennem akkor a gondolatot, hogy talán mégis... Mennyire iagazad volt.

Tényleg.

per aspera ad astra

Falabu
Pontosítva a 3-ik volt a bibz😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Köszi a hiba télleg azt volt, de inkûább újrakezdtem elég sok hiba volt benne!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

FRenkie
displacementnél belehet állítani valahol azt a szürkeárnyalatot amit '0'-nak vesz?Hogy azzal a tónussal jelölt területet ne tolja kis semerre, csak a világosabbat negatívba, a sötétebbet pedig pozitívba?

fle go
Aldaryn: gratula a munkadhoz a cgtalkon! Elkepesztoen szep es erdekes kep, szerintem! Ha esetleg az baj hogy elarultam hogy a cgtalkon is nyomod akkor bocs! Egyebkent meg had amuljanak a tobbiek is es buszkek lehetunk hogy ismet egy magyar aki 5 csillagot kapott a cg-n!
Tovabbi sikeres munkat!
http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=115125

Frankie!
Csak találgatok a double digitallal.
Szerintem azt jelenti, hogy kapcsiból digitális formátumban vették fel a nyersanyagot, aztán késôbb digitálisan szerkeztették, effektelték stb...
Régebben ugyanis az analóg filmet képkockánként scannelték egy erre kitalált célgéppel, és csak ezután tudták digitálisan effektezni, majd visszafotózni filmszalagra.
SaWo
Az elõzõ wuip kép kicsit csalós 😊 Az egész textúrázást letudtam annyival, hogy szembõl egy plane-t nyomattam rá. Oldalról ne tudjátok meg, hogy néz ki ... Most viszont rászántam magam az uvw-zésre. Miért van az, hogy ha szépen beigazgatom a vertexeket az unwarp-ban, és rányom utánna a render gonmbot, akkor visszaáll minden az eredeti állapotra? Segítsetek.

sawo es meg a fejedet is forgatod(?) kevesbe farad a nyakad 😉

ize 😊
na itt egy masik wip.

SaWo
Nyomok már egy WIP-et, röhögni nem ér 😄DDD

FRenkie
The VFX of Return Of The King

Nem tudom ki látta a filmet és ki olvasta a sepckó effektjeirõl szóló iterjút,de aki elolvasta segíthetne nekem elárulni 2 fogalmat amit nem értettem:

-Massive
-és Double Digital

Mind2 valamilyen technikát jelent, de pontosan mit?
Remélem tudja valaki, ja és ajánlom mindenki figylmébe a filmet, és az interjút is, nagyon király!

SaWo
Valami kimondhatatlan boldog érzéas, mikor az egész monitorodon csak a 4 nézetablak van, és egy másik monitoron pedig nagyban látható a kontroll panel úgy kinagyítva, hogy sehol egyscroll bar, mindent látsz egyszerre. Zseniális.

fle go
Kossssz! Igy mindjart mas!

Falabu
Hello!
Még kezdõ vagyok és lenne 1 problámám, elkezdtem modellezni azt a széet ami tutorba van és néhány vertexet nemakar weldelni!! Miért? Itt a kép!

FRenkie
szerintem húzd fel 100-ra, ha nem gázos a kép -csak emennyire korrigálni tudod- akkor nem fog elromlani!