Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy felsőfokú mozgásanimációt mivel érdemes csinálni?

Szeretnék csinálni egy apró vicces figurát, de mozgatni is szeretném, de én csak azt a módszert ismerem, hogy a két frame között kijelölöm a mozgás távot meg mindent és áthelyezi. Namost ha azt akarom, hogy a figurám sétáljon, akkor ez elég macera lenne és nem is lenne szép szerintem. Hogyan lehetne mégis megcsinálni? Character Studió erre való? azzal próbálkozzak? Nem akarok bonyolult modellt, csak egy kis gnóm fejű jópofa figurát, aminek pálcika lába és keze van, de nincs teste és semmi, csak a fej és rajta a pálcika végtagok, meg egy kis szőr/haj.
    Viszont úgy szeretném, hogy totyogás közben esetleg a hasa is kicsit lötyögjön, meg a szőre/haja és mozogjon. A végtagok és a mozgása nem kell hogy élethű legyen, csak valami vicces tulyogás lenne.

Mit ajánlotok hozzá, mert akkor azt megtanulom.
    (jah és majd szeretném egy pohár vízbe is beledobni, ott meg pl. a szőrzetnek másképp kellene mozognia. Ezt hogy lehet összehozni? Gondoltam RealFlowal csinálnám a vizet, de akkor a szőr nem fog alkalmazkodni, ha az nem ott lett készítve.