Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Nenad ha menni akarsz ám menyj az ember mindig kövesse a vágyait és álmait de azt tegye azért mer vágyik rá és ne azért mert éppen megint tele lett a f@sza mindennel. én a helyeden 2 dologra koncentrálnék rá egy 2 3 hetes pihenő után. 1. hagyj magad után ynomot kezdj el tanítani oktatni .. én még fizetnék is érte ha pl te oktatnál és szten ezzel vagyunk egy páran. ha esetleg egy sajáét vállalkozást szeretnél csinálni az sokban megkönnyíti a dolgokat. nincs főnök és azt vállalsz el amit csak akarsz. van egy barátom sőt nem is egy akikkel hasonló 2lelki "állapotba jutottunk mint most te. én pl már vagy 3 éve vagyok hivatalosan munkanélküli mert én is az építőipartól sokkoltam be. de bármennyire is borus a világ mindig van más megoldás mint L futni. az oktatá melett még L kezdhetnéd képezni magad karakter animációra és mint oj sok magyar ember dolgozhatnál filmes utómunkába eklámkészítésbe az egy picit szelidebb csak mint az építőipar de legalább váltasz. gondolkodj egy saját dolgon.
    Nekem lenne ötletem a tőkét is meg tudnám szerezni a kezdéshez de nekem pl nincs meg a tudésom hozzá neked meg van társúlhatnánk is. :c)
    De ha menni akarsz és mész akkor csak sok sikert kívánhatunk és hogy hiányozni fogsz és gondolom nem csak nekünk SG seknek