63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• FRenkie
    LOL
  • youth #19939
    Ne higgye senki, hogy ilyen beteg vagyok... Vannak tiszta pillanataim.

• Malakai
    Gradient (Ramp) diffuse-ra? :D
  • Free
    már én is kérdeztem de kényes téma mert nem válaszol ...
  • Free
    Én azt nem tudom hogyan lehet szinűtmenetet csinálni.. pl og yegy gömb egyik fele zöld és abból megy át kék wire be
  • youth #19935
    Hali!

Kicsit ismerkedtem megint a max-szal... Mondanám, hogy ez a napi felesleges 5-perces valami, de nem mert itt szoptam vele vagy fél órát 2 béna teáskannával, szóval nem találom még mi hol van vagy én vagyok a láma. Mindegy ez nem verseny :))

• _Atti_
    az izzószálat hogy csináltad iyen frankon?
  • Sadist
    Padawanokat mennyiért tanítasz? :)
  • nenad
    faradt vagyok.
    Baromi sokat ejszakaztam, ezzel volt a baj. Kifekteti az embert hosszu tavon.
    Mindenkeppen kell a pihenes nincs mese. Semmi esetre se menjen bele senki hosszabb tavon, egy ketszer oke, de nem tobb.
    Mar alakul a program, most maradok meg par honapig
  • oryon
    Ledöbbentem, de néha nekem is voltak/vannak ilyen eltűnési "kényszereim" - de hamar lecseng - így teljes mértékben meg tudlak érteni.

Én is sajnálnám, ha eltűnnél, de ha így lenne, akkor sok szerencsét/sikert kívánok neked.
    Jó lenne ha néha visszanéznél, annak ellenére, hogy mondtad: nem szeretnél visszanézni.
  • nenad
    Boldog Születésnapot!
  • marcee
    (Free, Thomas köszi! :D Érdekes módon azt utáltam, hogy a teljes család felhívott ma délelőtt az ügyben, de ez kifejezetten jól esett!)

• RelakS
    Közelit is lééégyííí :)
  • Sadist
    Inkább mintha mágneses lenne és egy csomó fémdarabkát vonzott volna magához :)
  • Free
    Hehe olyan minbt egy borostás villanykörte :c)))

Látszik hogy vagy 1 hete nem borotválkozott :c)))
  • ThomasGins
    Ebből nekem mostmár lassan kezd elegem lenni:)
  • peetee76
    Sziasztok
    Vadiúj belépő vgyok. Már jó ideje foglalkozom max-val. Jelenleg R4.2 és R7 veziókkal dolgozom, bár nagyon sok mindent meg tudok csinálni még mindig kezdőnek tartom magam. Most egy kis segítségre van szükségem. Kellene V-Ray 1.46 vagy 1.50. Brazil 1.0.0 ugyanis nem megy az R7-el.
    P.L.E.A.S.E.
  • ThomasGins
    grrrrr:)
  • Aldaryn
    Oh, jeah... :) Az AA engine-t rakjad át Adaptive QMC-re, és az üveg shaderében a refraction Max depth-et ved fel pl. 40-re. S akkor minden nagyon, nagyon fasza lesz.
  • GixEr
    Nenad, en mar nem mondok semmit csak azt, hogy sajnalom (a tobbiek mindent elmondtak)
  • Zsottybobo
    Köszönöööööm!
  • fle go
    Nenad, szemely szerint sajnalni fogom ha felhagysz a 3D vel, es itt hagysz minket, de kivanom neked a legjobbakat es azt is hogy a szamodra legjobb dontes szerint eld tovabb az eleted!
  • ThomasGins
    BSZ Marcee!
  • Free
    Boldog szülinapot Marcee...
  • GixEr
    www.maxplugins.de
  • Zsottybobo
    Sziasztok!
    Nekem Max-hez kellene egy plugin, amivel DirectX (.x) file-t tudok importálni, ill. exportálni. Ha tudtok ilyet, segítsetek!!! Köszi, Bobo
  • RelakS
    Jeee!!! Diszkólámpaizzó :)
  • MrGeE #19913
    Még valami az előzőkhöz.
    Vigyázni kell mert a szép tájak,túl sok friss levegő is lehet furcsa hatással 8)))
    sry
  • MrGeE #19912
    Rendesen beleflasheltem...
  • MrGeE #19911
    COOOOOOOL
  • NmaDani
    Sziasztok! Hát őszinte elismerésem srácok! Nézegettem e munkáitokat és irigykedni kezdtem! És kicsit elszomorodtam hogy nemis vagyok olyan ügyes mint némelyitek pedig már pár éve maxolgatok... van valakinek eladó tehetsége?
    Á mindegy lehet inkább maradok a zenélgetésnél :D grat mindenkinek aki megérdemli :P
  • ThomasGins
    Akkor napi felesleges...
    3-4 órás renderidők

az alap
    és az értelmetlen

(Gyerekek ne próbáljátok ki!Üveg+greeble értelmetlen!:)
  • grizzly21
    szasztok ebből érdekelne akár trial, beszerezhető?
    autodesk inferno és autodesk fire

valaki?
  • FRenkie
    Na inkább haggyátok nenadeszt és postoljatok valami képet. Olyan ritkán van kép!
  • Evogordon
    Szerencsére nekem még nincsenek ilyen gondjaim PL: dolgozni
  • Free
    Nenad amúgy komolyan mennyiért oktatnál ???
  • Free
    van még egy ötletem szolj mikor indúlsz és megyek én is .c))))
  • ThomasGins
    És hozz füvet:)
  • Free
    na ezt jól megaszontam
  • Free
    Nenad ha menni akarsz ám menyj az ember mindig kövesse a vágyait és álmait de azt tegye azért mer vágyik rá és ne azért mert éppen megint tele lett a f@sza mindennel. én a helyeden 2 dologra koncentrálnék rá egy 2 3 hetes pihenő után. 1. hagyj magad után ynomot kezdj el tanítani oktatni .. én még fizetnék is érte ha pl te oktatnál és szten ezzel vagyunk egy páran. ha esetleg egy sajáét vállalkozást szeretnél csinálni az sokban megkönnyíti a dolgokat. nincs főnök és azt vállalsz el amit csak akarsz. van egy barátom sőt nem is egy akikkel hasonló 2lelki "állapotba jutottunk mint most te. én pl már vagy 3 éve vagyok hivatalosan munkanélküli mert én is az építőipartól sokkoltam be. de bármennyire is borus a világ mindig van más megoldás mint L futni. az oktatá melett még L kezdhetnéd képezni magad karakter animációra és mint oj sok magyar ember dolgozhatnál filmes utómunkába eklámkészítésbe az egy picit szelidebb csak mint az építőipar de legalább váltasz. gondolkodj egy saját dolgon.
    Nekem lenne ötletem a tőkét is meg tudnám szerezni a kezdéshez de nekem pl nincs meg a tudésom hozzá neked meg van társúlhatnánk is. :c)
    De ha menni akarsz és mész akkor csak sok sikert kívánhatunk és hogy hiányozni fogsz és gondolom nem csak nekünk SG seknek