nenad#19882
Talan sokatok megrokonyede'sere de eleg nagy eselye van hogy szakitok vegleg a szamitogepezzeles, modellezessel, designal. 9 eves korom ota pufolom a gepet es ugy erzem vhogy belefaradtam. EGy weboldalt meg megcsinalok aztan meglatom. Ha nem lesz semmi erdekes, es kulturalt, normalisan megfizetett melo, lepek hollandiaba aztan meg talan indiaba es jol elmeditalgatok eltem hatralevo eveiben.
Egy kicsit elegem van az olyan epiteszekbol akik maguk sem tudjak mit akarnak, a kaoszbol, vagy az izlesficamos kliensekbol. Persze vilagos ez egy ilyen melo, csak vhogy belolem kiveszett az affinitas hozza.
Na de ezzel senkinek sem akarom elvenni a kedvet, csak szolok.
Ha lepek akkor gyorsan fogom tenni, es nem fordulok vissza.
Egyebkent talan fura, de valahol a korunk betegsegenek tartom a szamitogepet.
Mindezek a sok ev ellenere. De ez egy masik sztori.
Ez meg nem 100% csak 99.99% Persze lehet egy ket honap alatt majd jol kipihenem magam, es mashogyan latom, de ennek kicsi eselyet latom, mivel ez a dolog tobbszor megfordult bennem, csak akkor mindig visszatertem egy ropke szunet utan. Most majd ket het pihi utan nyilatkozom igy. Eleg sokminden mashoz is ertek szolval nem lehet nagy probelma belole :)
Szoval egyenlore lassan melozom, sokat pihenek, es tanitok modellezest/renderelest. :D