63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
marcee #19900 A helyedben hollandiában még tennék egy próbát az iparban, hátha ér némileg több pozitív élmény, és akkor elég egy jólsikerült nyaralás a teljes megújuláshoz.
A bal lábam kislábujját adnám érte (komolyan gondolom), ha annyira értenék a gfx-hez, mint Te... De persze nem ez számít, hanem a boldogság és hogy megtaláld ami megadja. Én jelenleg semmi irreverzibilis és óriási változtatásba nem mernék belekezdeni, holott nem kicsit elégedetlen vagyok az élettel, de persze ez én vagyok. 2 hete szedek - orvosi ajánlásra és felügyelettel - antidepresszánsokat és stresszoldókat, mely lelki állapot nálam is az építőipari nyomásból fakadt.
Szóval, tudom zagyva vagyok, csak azt akarom mondani, ne égess fel minden hidat, talán van kevésbé drasztikus útja az "elégedettség" (hogy ne használjunk nagy szavakat) elérésének.
És hát hiányoznál is, na! :) -
Nem mintha olyan örg lennék :D -
Én is vagy 5 éves korom óta gépezek és nem tudom abbahagyni...Először az enterprise-val kezdtem aztán jött az 1200-as Amiga aztán a PC... De különben ezen a nyáron kevesebbet gépezek mint szoktam (1-2 óra) inkább mostanába kintvagyok a haverokkal. De én szeretem a számítógép betegséget :D -
Ha tényleg ugy döntesz h "feladod" vmi brutál renderrel meglephetnél minket:) -
Hát, sok sikert az életben! -
MrGeE #19895 na ja "ha jol csinalod"és nagyonjól+fizetik az tényleg jó gyógymód 
-
Állitólag van az emberben egy 7-10 évenkénti periódus amikor változtatni akar az életén,munkáján. -
nenad #19893 LOL,
ketlem, nekem ilyen parhuzamok sohasem jutottak eszembe, sztem ez a fiatalok privilegiuma. Ha a termeszetet szemlelem maradok a szepsegenek csodalatanal, mindenfele digitalis beloves nelkul :)) -
nenad #19892 a gyogymod egyszeru, fela'lsz, es massal kezdesz fogalalkozni, es ha jol csinalod akkor eszedbe se jut. Nehany nap mulva meg csodalkozol rajta hogyan elfelejtetted, akarmennyi ideig is csinaltad elotte.
-
Csatlakozok az előttemszólóhoz:)
Elképzelem ahogy elmész pihenni a tengerpartra,pipával a szádba,ecsettel,vászonnal a kezedben és azon elmélkedsz h milyen giccses az ég naplementekor, sok a caustic a vizen, kevés a GI a kövek közt, és a horizonton sok az AA:) -
MrGeE #19890 hmm... erre a betegségre még nics orvosság, szinte kizárt hogy ne geapozz többet!
Még a legszebb természeti helyek és cuncik ölelésében is eszedbe jut,mardosni fog ez a kór forever 8)
Talán egy kis agymosás, bár ennyi tudás,tapasztalat kitörléséhez még nincs +felelő humánus tech.
énish kkorán kezdtem a cámítógépelést de 1 hó volt a max, amit még kibírtam nélküle(drágaszágom)
Ha mégis sikerálna ez a merényleted akkor majd azé postold be ide a módot/kizárólag valaki mással, nehogy emiatt visszaess/ :)))) -
MrGeE #19889 Szasztok!
1 kérdés: hogytok maxbol kilépni? 8D -
szasztok ebből érdekelne akár trial, beszerezhető?
autodesk inferno és autodesk fire -
Én emléxem, a múltkor is eltűntél egy időre, de akkor visszajöttél. -
Hmm, Te lennél az első remete, aki frankón ért a rendereléshez...
Hiányoznál. De az önsajnálat. -
bencsab #19885 Ezt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom... -
Remélem, Nenad, hogy legalább a Lucida Sans egy kicsit feldobott... :-) -
:( -
nenad #19882 Talan sokatok megrokonyede'sere de eleg nagy eselye van hogy szakitok vegleg a szamitogepezzeles, modellezessel, designal. 9 eves korom ota pufolom a gepet es ugy erzem vhogy belefaradtam. EGy weboldalt meg megcsinalok aztan meglatom. Ha nem lesz semmi erdekes, es kulturalt, normalisan megfizetett melo, lepek hollandiaba aztan meg talan indiaba es jol elmeditalgatok eltem hatralevo eveiben.
Egy kicsit elegem van az olyan epiteszekbol akik maguk sem tudjak mit akarnak, a kaoszbol, vagy az izlesficamos kliensekbol. Persze vilagos ez egy ilyen melo, csak vhogy belolem kiveszett az affinitas hozza.
Na de ezzel senkinek sem akarom elvenni a kedvet, csak szolok.
Ha lepek akkor gyorsan fogom tenni, es nem fordulok vissza.
Egyebkent talan fura, de valahol a korunk betegsegenek tartom a szamitogepet.
Mindezek a sok ev ellenere. De ez egy masik sztori.
Ez meg nem 100% csak 99.99% Persze lehet egy ket honap alatt majd jol kipihenem magam, es mashogyan latom, de ennek kicsi eselyet latom, mivel ez a dolog tobbszor megfordult bennem, csak akkor mindig visszatertem egy ropke szunet utan. Most majd ket het pihi utan nyilatkozom igy. Eleg sokminden mashoz is ertek szolval nem lehet nagy probelma belole :)
Szoval egyenlore lassan melozom, sokat pihenek, es tanitok modellezest/renderelest. :D
-
nenad #19881 most hallotam..
az angol öngól..
kivancsi vagyok a kovetkezo merenylet ameriak "ellen"
mikor lesz ami elinditja a haborut. Marmint a totalisat. -
nenad #19880 miert zarnak le? -
Fisch #19879 ha csak le nem zárják a reptereket, akkor hazajutnak...
hacsak... -
Pont haveromék is londonba vannak, holnap jönnek haza, de azt nekérdezzétek hogy hogy :D:D:D:D -
Fisch #19877 kicsi off...
ha vki nem értené Free aggodalmát... ma reggel jöttem haza 1 hétre Angliából, mellesleg a menyasszonyom Londonban van...
vége az offnak... :D
-
www.grafics.click.hu/kep_elemei/ember.jpg
boccs rossz a kép :P -
valaki megtudja mondani nekem, hogy hol tom megtanulni...vagy hogyan tudok csinálni ebből az emberkéből ilyen ködös füstös szelem..szerűséget??? -
Qbiac1 #19874 Nalam is van friss -
tedd ki sztem. én is most teszek ki pár dolgot sztem mindenkinek fel fog tünni a dolog :c) már nekem is van könyvtáram :c) -
Ezt a VRayHelp150beta-t anno letöltöttem avival, scenes-el,ha vki érdekel kitehetem vmi Free helyre:)
100MB... -
Waze baszki nem jó a bzsám amit adtál .. tiszta ideg lettem. meg nem vagy msn en sem .. mi a piucsa folyik ott kint? Évi jól van ??? tiszta para van most a déli robbantások miatt -
Fisch #19870 mester, adjak egy mobimausét? :D -
tudom :c) ezuért gondoltam hopgy valaki nekiáll fordítgatni :c) -
Wow... nem is néztem. Királyos. :) -
Jaaa! :D Bocsesz. Sajnos szinte minden szakirodalom szinte így érhető csak el. -
nenad #19866 jo lesz az 1-4nek is :D
az qmc antialiasing treshold erteke a qmc samplernel a noise treshold erteke, szoval okosan (glossy stb is hatassal van...) -
nenad #19865 treshold -
Kösz Malakai!! Kezdem felfogni. Azt hogy dönti el a Vray, hogy egy adott pixelen hány mintát végezzen (a min és max értékek között) ? -
imádlak mondtam ár??? ennyi erővel már mindennek utánna olvastam volna de sajna nem szpíkelek englishűl... :c)))) -
Pedig így gondoltam. 1-400 ?
Nem értem ezt, hogy működik? -
Nenad: privát ment!