Amúgy Merge nél, legalább is nálam van mégegy bug a Max7-ben. Egy scenebe mergel behívok objekteket,amiknek ugyanazok a multisub, vagy sima materialjai. Megkérdi az elején, az objectek nevénél adok én nevet nekik, materialra asszondom, hogy autorename. Be is jön minden, jó minden, shader-textura rendesen helyén van mindenhol. És utána jön a bibi: meg akarom változtatni ezek után az egyik texturát, ezért behívom a material editort. És szénné fagy, majd kilép magától a max. szerencsére csak ennyi, utána max újraindít, scene betölt, és lehet is menni a materialeditorba, minden stimmel, lehet csereberélni. Azt hiszem amíg ezt meg nem szoktam, és materialeditorba menet előtt nem mentettem egyet, akkor ezt úgy csinálta, hogy kifagyás előtt szólt, hogy autobackba elmenti. Ha valaki ilyesmit csinál, editor előtt inkább manuálisan mentsen, mert nekem volt, hogy autobackből nem bírta újból megnyitni a mentést, ahogy openre klikkeltem, errorral elszállt. Hozzáteszem, lehet Vray materiallal nem csinálja, de brazillal minden ilyen esetben nálam kifagyott az elmúlt héten, napi ötször kb, amíg ilyesmit csináltam.