"Aki másnak felbontás...!"
-
:) akkor én is offolok!
radiozity? interior illetve kültéri látványtervekhez? próbáltátok már? kissé nehézkes a modellezés, a viewportkezelése inkább a katasztrófális kategóriába sorolható, de lehet, hogy csak nagyon belémégett a maxos kényelem... :)
rhino: nincs meg a bonus tools, de a modellezési megoldásai, valamint a kezelhetősége, érthető, áttekinthető parancsai mindenképp egy pozitív véleményt alkottak bennem már első próbálkozásra is.
c4d: még a napokban raktam fel a 9-t, az objektumkezelése, a modellezési megoldásai más gondolkodásmódot igényelnek, mint amit megszokhattunk maxnál, persze azért nem 180 fokos fordulat, mert vannak olyan technikák, ami lényegileg ugyanazok (egyébként sztem sokkal áttekinthetőbb topológiát hoz létre a compound objektumoknál (loft,boolean,shapemerge), vagy csak szerencsém volt), de ami még mellette szól, hogy fotorealisztikus effektjei, a beépített presetek elég jók. nézegettem referenciákat róla, a részecskerendszer és a dinamikai rendszerek meggyőzőnek tűntek.
houdini: gyakorlatilag olyan volt vele mint sajtreszelővel rejszolni, úgyhogy bár referenciáiban nem volt rossz, kezelése teljesen szokatlan volt, uninstallal végezte egyhamar.