"Aki másnak felbontás...!"
-
Megőrülök!
Egy kicsit leakadtam pár napja azon, hogy a video post nem számol kamera effekteket (nincs motion blur és dof) ezenkívül, ha a beépített mental ray-t állítom be, a videopost-os flare effekteket nem oda teszi, ahol a fényforrás van, hanem random eltolva, magyarán eldönthetem, hogy a flare, a gi vagy a dof a fontosabb, mert ezek együtt nem hajlandóak működni. A render effectsben fellelhető lens flare effektek meg összevissza villódznak a leszámolt animban, ráadásul egyébként is csúnyák mozgóképen, de legalább azok képesek együttműködni a kamera dof-el meg a mentalray-jel.
Ezek után, hogy ne unatkozzak tegnap még elkezdett önállóskodni és a látványtervben -amin épp dolgozom- a fák minden ok nélkül animálódni kezdtek, ami nagyjából annyiban merül ki, hogy minden képkockán más-más helyen voltak fellelhetőek, amit persze leszámolás után vettem észre mivel viewportban ezek ki vannak kapcsolva, hogy ne lassítsa az egyébként is tetűlassú megjelenítést.
Nem is beszélek már arról, hogy sokszor látom a: an error occured... kezdetű kis ablakocskát amitől persze elfolyik a csarnokvizem és ami akár egy material editor megnyitásánál is képes kiléptetni.
legalább akkor is csinálná ezeket, amikor nem határidős munkáról van szó, mert ez bosszant igazán az egészben.
nna de mind1! csak érdekesség, hogy a video postra nem figyeltek oda, miközben az egyéb hiányosságait próbálták foltozgatni a programnak... egyébként is az a véleményem, hogy pluginek nélkül nem lenne több mint egy autó kocka kerekekkel...