bencsab#16499
Azt nem mondanám, hogy teszt volt. Inkább munkának nevezném. Bár a tűrőképességemet letesztelte. Valamint most már végre megtanultam pár újabb dolgot a vray-ben.
Igen, rpc "ojjektumok".
Mielőtt még elkezdenétek kérdezni, hogy hol a berendezés belülről, meg ilyenek elmondom, hogy a belső kép igazából ajándék néven futó marketing. Amíg valaki nem tudja, hogy mit lehet, nem is tudja, hogy az neki hiányozhat (ugye: mint az üvegtigrisben: "Lalikám, Te nem lehetsz biztos abban, hogy nem akarsz egy ilyet...")
Sok ember nincsen tisztába a cg lehetőségeivel, illetve azt hiszik, hogy jót csak mozifilmben lehet. Ha látja, hogy ez számára is elérhető, akkor talán igénye is lesz rá.
És az az igazság, hogy egy ilyen képre ránéznek, és nem hiszik el, az első pillanatban, hogy ez látványterv.
És bár én tisztában vagyok a képeim "minőségével", és itt bármelyikünk kb. fél órán át tudná sorolni a kép hibáit, a jelenlegi piaci színvonalat tekintve megállja a helyét. Persze mindig a tökéletességre kell törekedni, de figyelni kell a költséghatékonyságra is, különben az ember úgy érzi, hogy nem éri meg, és elmegy tőle a kedve.