Nem feltétlen, de harci járművet még nem modelleztem eddig részletesen 3D-ben. Viszont mit olyan, mint látvány, mindig is lenyűgöztek a harci repülőgépek. Egy Mustang ugyan úgy, mint egy Thunderbird, vagy egy Apache helikopter. Egyszerűen szépek, áramvonalasak, és egy csomó olyan görbe, amit élvezet szemlélni. :)
Ha pedig készítek valamit, akkor azt az utolsó porcikáig szeretem, ha csak fejben is, de átgondolni. Ehhez a repcsihez is kitaláltam egy csomó oyaln dolgot, amit lemodellezni soha nem fogok, mint pl. a turbinákat sazbályzó programok, a komplex irányítás, hiszen pl. harci szituációban az egyetlen pilótának, viszonylag kis időn belül kell egyszerre a gépet irányítania, navigálnia, és az adódó célokat megsemmisíteni, vagy az ellenséges fellépésre válaszolni. Ez nem kis mutavány, sok bonyolult rendszert ígényel. És pusztán ezen töprengeni, hogy mi lenne erre a leghatékonyabb megoldás már önmagában érdekes. :)
Vagy például mi legyen a meghajtás? Az üzemanyag, a turbinák vezérlése, hova, és hogyan kerüljenek stabilizátorok a gépre... Persze, lehet ez sosem működne, sőt, biztos, de ha magammal el tudom hitetni, hogy egy átgondolt, működőképes koncepció, akkor talán másokkal is. :)