Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Huh.... Eklektikus. :D
    Nem is igazán tudok mi véleményt írni, mert nem tudom, hogy a szürrealista elemek mennyire, hogyan fontosak benne. Egyáltalán, hol az objektív realista és szürrealista közti határ... :))
    szóval: Szerintem a víz kissé hullámzik, ennyire nem szokott. A legjobb az lenne, ha valami hullámgenerátorral csinálnád meg... Úgy, mintha pl. épp most zárták volna el a vizet.
    Amúgy a textúrák ekkora felbontásnál nem lesznek túl elmosottak?
    A kamera perspektívája tök jó, a renderelt kép lehetne egy kicsit nyúltabb. (Mármint az aspect ratio, nem a Lencsevastagság, vagy a FOV)
    Kellene belé egy csepp caustics, főleg a víz, meg a pohár miatt. Tudom, hogy ez még vip, ezért csak halkan írtam az előzőket... :)
    Ugyan így a DOF-ot is. Az sokat dobna rajta, nem nagy, hanem egy csepp, egy halvány dof... Persze ez is csak halkan. Mert ugyé ez nem a kész kép. :D
    Jaj, még 1 apróság: Ha ennyire sötét a környezet, akkor a fények sokkal jobban kijönnek. Sosk, sok erős glow kéne még.
    Hangulatilag tök jó a kép! Olyan... furcsa. Főleg az a pohár. Nem igen tudja az ember agya elrakni semerre... :))