Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• mustar
    Ti hogyan csináltok nagyon részletes felszínű tárgyakat? Próbáltam egy asztalt csinálni, az asztallapra raktam uwv-t(ha jól tudom) és utána egy materialt a 3dsmaxos anyagból (valami faerezetű nemtommi). A lényeg, hogy akárhogy próbáltam rárakni nem volt szép a felszíne, olyan részlethiányos volt. Más: azt hogyan tudom megcsinálni egyes felszínnél, hogy úgy nézzen ki mintha rücskös lenne, vagy az előbbi témánál maradva, kicsit szálkás, erezetes? Ha rárakok egy materialt egy tárgyra akkor annak hogyan tudom megváltoztatni a színét/árnyalatait? Következő kérdés: asztal lábaknál használtam turbo smooth-ot, de a negyedik lábnál már nagyon elkezdett szaggatni (512ddr amd 2500+ radeon 9800). És a legbosszantóbb dolog amire nem jöttem rá: a szerkesztő képernyőn van egy nagyon szép gömb(fénylik, nagyon részletes felszí meg minden), de amikor renderelem akkor olyan rusnya lesz, kicsit homályos, elmosott textúra. Légyszi segítsetek. Bocsi ha kicsit nehezen olvasható amit írtam, de egész nap maxoztam.